Το ανανεωμένο Αudi A1 (αποκλειστική-κατασκοπευτική φωτογραφία), αναμένεται να φέρει μαζί του και την κορυφαία έκδοση S1!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το ανανεωμένο Αudi A1 (αποκλειστική-κατασκοπευτική φωτογραφία), αναμένεται να φέρει μαζί του και την κορυφαία έκδοση S1!

Το ανανεωμένο Αudi A1, φέρνει και το S1

7.494 Επισκέψεις στο άρθρο (15/4/2013)

Δυνατό «χτύπημα» της Audi στη νεανική κατηγορία για την επόμενη χρονιά, αφού ανανεώνεται το A1, ενώ παράλληλα αποκτά κορυφαία έκδοση S1 με απόδοση έως και 250 ίππους.

Με βάση τις έως τώρα πληροφορίες, στο κομμάτι των κινητήρων, δεν αναμένονται αλλαγές στη βασική διαθέσιμη γκάμα, με μοτέρ βενζίνης 1,2 και 1,4 TFSI, αλλά και τον 1,6 TDI πετρελαιοκινητήρα με 90 και 110 ίππους. Για τους λάτρεις της σπορ οδήγησης, ωστόσο, τα νέα είναι σαφώς πιο ευχάριστα, αφού το A1 θα ενταχθεί για πρώτη φορά στη σπορ γκάμα «S» της Audi.Θα δούμε λοιπόν την επόμενη χρονιά, το πρώτο Audi S1, το οποίο θα λάβει το 2λιτρο TFSI βενζινοκινητήρα του Ομίλου VW, με ισχύ από 220 έως 250 ίππους και τετρακίνηση.Ανάρτηση, τιμόνι και φρένα θα τύχουν φυσικά ανάλογης περιποίησης, ώστε να προσφερθούν τα απαραίτητα σπορ οδικά και οδηγικά χαρακτηριστικά του ισχυρότερου A1.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
test center