Πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη έρευνα-ρεπορτάζ και αποκαλύπτουμε τις διαφορές τιμών στα best-seller μοντέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη έρευνα-ρεπορτάζ και αποκαλύπτουμε τις διαφορές τιμών στα best-seller μοντέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο νέο Αuto Τρίτη: Σύγκριση τιμών Ελλάδας-Ευρώπης

5.258 Επισκέψεις στο άρθρο (22/4/2013)

Με πλούσια θεματολογία και όλη την επικαιρότητα, το Auto Τρίτη που κυκλοφορεί αύριο 23/4, σας παρουσιάζει όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το αυτοκίνητο.

Πραγματοποιήσαμε μια μεγάλη έρευνα-ρεπορτάζ και αποκαλύπτουμε τις διαφορές τιμών στα best-seller μοντέλα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Δείτε πόσο φθηνότερα είναι στη χώρα μας και πόσο ωφελήστε.Διαβάστε ακόμη: · Σύγχρονοι ΡοβινσώνεςΕίναι εντυπωσιακά, είναι προσιτά, είναι γεμάτα τεχνολογία, είναι ευέλικτα και ασφαλή και πάνε και εκτός δρόμου. Τα 2κίνητα crossover βενζίνης, όπως τα Dacia Duster, Ford Kuga και Mitsubishi ASX, τα κάνουν όλα αυτά μαζί. 
· Μικρά & fun Αν ζητάτε τον ορισμό του σύγχρονου fun στην οδήγηση, αλλά
δεν θέλετε να δώσετε μια περιουσία, σας ενδιαφέρει η οικονομία και επιδιώκετε να ξεχωρίζετε από το πλήθος, διαλέξτε ανάμεσα στα Alfa Romeo MiTo 1,4 MultiAir 135 PS & Renault Clio 0,9 TCe. 
· (Πιο) δυνατό life&styleΔοκιμάζουμε την πιο δυνατή από τις δύο εκδόσεις του νέου Opel Adam με τον κινητήρα βενζίνης 1,4 των 100 ίππων. 
· Αποδράστε έξυπνα Συμβουλευτείτε τον έξυπνο οδηγό του Auto Τρίτη για εύκολα προσβάσιμες και προσιτές οικονομικά ανοιξιάτικες αποδράσεις.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
test center