Το νέο Corolla περιμένουμε να έχει ένα εντυπωσιακό πρόσωπο, λεπτή γρίλια για τους προβολείς, αλλά και μεγάλη εισαγωγή αέρα στη μάσκα.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Corolla περιμένουμε να έχει ένα εντυπωσιακό πρόσωπο, λεπτή γρίλια για τους προβολείς, αλλά και μεγάλη εισαγωγή αέρα στη μάσκα.

To Corolla «αντεπιτίθεται»

7.530 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2013)

Σύντομα η Toyota θα οριστικοποιήσει τα στοιχεία κατασκευής του νέου Corolla, το οποίο θα βασίζεται στο πρωτότυπο Furia. Το μοντέλο θα παρουσιαστεί επίσημα τον Ιούλιο και θα λανσαριστεί μέχρι τις αρχές του 2014.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατασκευή του νέου Corolla βρίσκεται στην τελική ευθεία. Μάλιστα, στόχος της Toyota είναι το μοντέλο να παρουσιαστεί το καλοκαίρι και να φτάσει στις αγορές στις αρχές του 2014.Από ότι δείχνουν τα δεδομένα, το μοντέλο θα βασίζεται σχεδιαστικά στο πρωτότυπο Furia, που παρουσιάστηκε στο σαλόνι του Ντιτρόιτ τον περασμένο Ιανουάριο.Επομένως περιμένουμε να έχει ένα εντυπωσιακό πρόσωπο, λεπτή γρίλια για τους προβολείς, μεγάλη εισαγωγή αέρα στη μάσκα κι ένα ευμέγεθες σήμα, θυμίζοντας το νέο Auris. Επίσης, το αρκετά κεκλιμένο παρμπρίζ θα δίνει μια πιο μοντέρνα εμφάνιση και θα κάνει το best-seller της ιαπωνικής εταιρείας ακόμα πιο επιθετικό.Παράλληλα δε, στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου θα υπάρχουν εξίσου σπορ και μοντέρνα στοιχεία, όπως τα μεγάλα σε σχήμα βέλους φώτα και τα χρωμιομένα διακοσμητικά.Το νέο Corolla θα είναι δύο εκατοστά μεγαλύτερο σε μήκος και πλάτος, από το προηγούμενο μοντέλο, (4.62μ. μήκος, 1.80μ. πλάτος και 1.42. ύψος), ενώ θα έχει και μακρύτερο μεταξόνιο για καλύτερη άνεση των επιβατών.Ως προς τα μηχανικό σύνολο, μάλλον θα χρησιμοποιηθεί ο 1,8λτ 4κύλινδρος, που θα παράγει πάνω από 132 ίππους και 160 Nm ροπής του προηγούμενου μοντέλου. Διαφοροποιημένος θα είναι ο κινητήρας και ως προς το σύστημα Valvematic, - μία πατέντα της Toyota -το οποίο παρέχει συνεχώς μεταβαλλόμενο χρονισμό βαλβίδων, για περισσότερη οικονομία. Επομένως, τόσο η απόδοση του κινητήρα, όσο και η οικονομία του καυσίμου θα είναι αισθητά βελτιωμένες. Συνάμα θα συνδυάζεται με ένα 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή σε μια ακριβότερη έκδοση με ένα CVT.Τέλος στο εσωτερικό αναμένεται να υπάρξουν ποιοτικά υλικά και πλούσιος εξοπλισμός. Όπως για παράδειγμα, μαλακό δέρμα, button εκκίνησης και σύστημα πλοήγησης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SEAT GNHSIA ANTALLAKTIKA
ETRANSIT VS ESPRINTER