O Kimi Raikkonen πλησίασε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Sebastian Vettel, με τη διαφορά να βρίσκεται πλέον στους 4 βαθμούς.

O Kimi Raikkonen πλησίασε τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Sebastian Vettel, με τη διαφορά να βρίσκεται πλέον στους 4 βαθμούς.

Δυσαρεστημένος ο Kimi Raikkonen

2.591 Επισκέψεις στο άρθρο (13/5/2013)

Ο Kimi Raikkonen (Lotus) δήλωσε ότι δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενος με τη δεύτερη θέση στο ισπανικό GP, ωστόσο μείωσε τη διαφορά σε σχέση με τον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, Sebastian Vettel (RBR).

Ο Kimi Raikkonen τερμάτισε στην δεύτερη θέση, 9,3 δευτερόλεπτα πίσω από το Fernando Alosno (Ferrari) στον χθεσινό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στην Ισπανία. Μπορεί ο «iceman» να μην είναι ευχαριστημένος με το αποτέλεσμα, ωστόσο η διαφορά στη γενική βαθμολογία πιλότων έκλεισε μόλις στους 4 πόντους, με το Sebastian Vettel να ηγείται (ακόμα) το πρωτάθλημα της Formula 1 2013. Σύμφωνα με το Φιλανδό, θα είναι ευχαριστημένος όταν ξεκινήσει να κερδίζει αγώνες.
«Κάποιες είναι οι… «μέρες» μας, κάποιες άλλες όχι, εμείς όμως προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό όλες τις μέρες. Προσπαθούμε και θέλουμε να κερδίσουμε» δήλωσε λακωνικά όπως πάντα ο Kimi Raikkonen.
Επίσης, ρωτήθηκε για την άποψή του για τους πιλότους που παραπονιούνται σχετικά με τη γρήγορη φθορά των ελαστικών και ο Φιλανδός ανάφερε πως πάντα θα παραπονιούνται, άνθρωποι είναι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER