Στο Auto Τρίτη, που κυκλοφορεί διαβάστε για τη «βόλτα» στις ειδικές Ακρόπολις με σύγχρονα crossovers  και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ράλι.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Auto Τρίτη, που κυκλοφορεί διαβάστε για τη «βόλτα» στις ειδικές Ακρόπολις με σύγχρονα crossovers και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ράλι.

Το μέλλον των μικρών είναι στο νέο Auto Τρίτη

4.391 Επισκέψεις στο άρθρο (27/5/2013)

Παρουσιάζουμε 20 μελλοντικά μοντέλα της πιο δημοφιλούς κατηγορίας, που θα γνωρίσουμε και θα οδηγήσουμε μέχρι το 2016. Ανακαλύψτε τι νέο φέρνουν, ποιες καινούργιες επιλογές προσφέρουν, πώς διευρύνουν τη γκάμα της κάθε εταιρείας.

Ακόμα στο Auto Τρίτη, που κυκλοφορεί διαβάστε για τη «βόλτα» στις ειδικές του Ακρόπολις με σύγχρονα crossovers  και όλα όσα πρέπει να ξέρετε για το ράλι. Ποιες είναι οι ειδικές, τα αυτοκίνητα και οι αγωνιζόμενοι, πώς να πάτε, πού να κάτσετε για να έχετε καλύτερη πρόσβαση στον αγώνα. Όλα αυτά παρέα με τρία σύγχρονα crossover, τα οποία έχουν «ειδικές» ικανότητες. Σε αυτό το τεύχος γνωρίστε και 5 δημοφιλή μικρομεσαία diesel μοντέλα, που έχουν πολλά πλεονεκτήματα, χαμηλή κατανάλωση και μηδενικά τέλη. 
Διαβάστε ακόμα την πρώτη δοκιμή επί ελληνικού εδάφους της νέας BMW Χ1 με το 1.600άρη turbo κινητήρα βενζίνης που «τριπλάρει» τις φορολογικές επιβαρύνσεις, χωρίς υποχωρήσεις στις επιδόσεις. Υπάρχει επίσης κι η δοκιμή του «ειδικού» Abarth 595 Turismo με 165 ίππους και φοβερές επιδόσεις. Τέλος, ετοιμαστείτε με τον καλύτερο τρόπο για το καλοκαίρι μέσα από το πολυσέλιδο ένθετο αφιέρωμα για έξυπνες και οικονομικές καλοκαιρινές αποδράσεις. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center