Η BMW παρουσίασε μια special έκδοση για τη Σειρά 7, η οποία θα διαθέτει πλούσιο και χλιδάτο εξοπλισμό. Μάλιστα, το νέο μοντέλο, βασίζεται στην 760Li V12.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η BMW παρουσίασε μια special έκδοση για τη Σειρά 7, η οποία θα διαθέτει πλούσιο και χλιδάτο εξοπλισμό. Μάλιστα, το νέο μοντέλο, βασίζεται στην 760Li V12.

Ειδική έκδοση για τη BMW Σειρά 7

3.574 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2013)

Η BMW δημιούργησε μια περιορισμένη έκδοση για τη Σειρά 7, με το γνωστό κινητήρα V12 Bi turbo, 6,0 λτ. και 544 ίππων, η οποία φέρει κυρίως αισθητικές αλλαγές.

Η BMW παρουσίασε μια special έκδοση για τη Σειρά 7, η οποία θα διαθέτει πλούσιο και χλιδάτο εξοπλισμό. Μάλιστα, το νέο μοντέλο θα βασίζεται στην 760Li V12 έκδοση.Η νέα αυτή περιορισμένη έκδοση, θα χρησιμοποιήσει τον Bi-turbo V12 κινητήρα βενζίνης, 6,0 λτ. με την τεχνολογία διπλού «VANOS», που παράγει 544 ίππους και 750 Nm ροπής, όπως ακριβώς και στο 760Li.Η συγκεκριμένη έκδοση αποτελεί μια πολυτελή εκδοχή, η οποία προορίζεται για την Ιαπωνία, αρχικά τουλάχιστον. Οι αλλαγές, που θα έχει, είναι αισθητικής φύσεως, καθώς κι αναβαθμίσεις εξοπλισμού, τη στιγμή που μηχανικά ακολουθεί δοκιμασμένες λύσεις.Ως προς τα εξωτερικά χαρακτηριστικά, θα τοποθετηθεί ένα «πακέτο» με πολλά σπορτίφ στοιχεία, καθώς θα περιλαμβάνει επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, 21 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ενώ επίσης θα υπάρχουν τα λογότυπα «V12 Bi-Turbo» και «M» στο μαρσπιέ και το πορτμπαγκάζ αντίστοιχα.Επίσης οι δύο διπλές εξατμίσεις, στο πίσω μέρος, θα έχουν φινίρισμα από χρώμιο και θα δημιουργούν ένα σχήμα παραλληλόγραμμου.Τέλος, όπως ανακοίνωσε η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, η περιορισμένη αυτή έκδοση θα παραχθεί σε 52 οχήματα μόνο. Οι παραγγελίες θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο, με τις πρώτες παραδόσεις να γίνονται τον Οκτώβριο. Η τιμή εκκίνησης, εκτιμάται στα 172.000 ευρώ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO