Το νέο Citroen DS2 (αποκλειστική-ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία) «εμπνέεται» σχεδιαστικά από το πρωτότυπο REVOLTe!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Citroen DS2 (αποκλειστική-ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία) «εμπνέεται» σχεδιαστικά από το πρωτότυπο REVOLTe!

Citroen DS2 από το 2014

9.670 Επισκέψεις στο άρθρο (14/6/2013)

Η Citroen επεκτείνει τη σειρά «DS» και τα τελευταία νέα γύρω από την επίσημη παρουσίαση του Citroen DS2 κάνουν λόγο για το Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Παρίσι την επόμενη χρονιά.

Με τις πληροφορίες να είναι περιορισμένες, η Citroen προετοιμάζει την άφιξη του Citroen DS2, η οποία τοποθετείται χρονικά το 2014, στο Παρίσι. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία, προκύπτει ότι το DS2 θα είναι 5θυρο και στιλιστικά εμπνευσμένο από το πρωτότυπο REVOLTe,  το οποίο είχε πρωτοπαρουσιαστεί στη Φρανκφούρτη το 2009.
Το Citroen DS2 θα είναι βασισμένο στο Peugeot 208 και θα προσφέρει πληθώρα επιλογών στους υποψήφιους αγοραστές του, όπως και τα ήδη υπάρχοντα αυτοκίνητα αντίστοιχης φιλοσοφίας (lifestyle).
Ανεπιβεβαίωτες είναι κι οι πληροφορίες για τα μηχανικά του σύνολα, παρ όλα αυτά δεν αποκλείεται να δούμε μεταξύ αυτών έναν 3κύλινδρο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 90 ίππων, έναν 4κύλινδρο πετρελαιοκινητήρα απόδοσης 115 ίππων και πιθανόν έναν 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο (προερχόμενο από την BMW), με απόδοση 155 ίππους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER