Χώροι με 15.000 ευρώ; Αν τρέξεις να δεις τις εκπτώσεις, 
τις προσφορές και τις ευκαιρίες, μπορεί να μείνεις και με ρέστα στην τσέπη.

Χώροι με 15.000 ευρώ; Αν τρέξεις να δεις τις εκπτώσεις, τις προσφορές και τις ευκαιρίες, μπορεί να μείνεις και με ρέστα στην τσέπη.

Χώροι με 15.000 ευρώ; Ας είναι καλά οι προσφορές. Γίνεται όμως;

6.816 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2013)

Επειδή οι 20.000 ευρώ είναι πολλά λεφτά αλλά με 10.000 δεν αγοράζεις ευρυχωρία, το δεκαπεντάρι είναι πλέον ο στόχος όσων θέλουν χώρους για μια οικογένεια. Μπορεί στον τιμοκατάλογο οι 15.000 ευρώ να είναι όνειρο θερινής νυκτός, δεν είμαστε όμως μέσα στο κατακαλόκαιρο;

Γιατί φυσικά δεν είμαστε μόνο εμείς που ξέρουμε ότι οι 15.000 ευρώ έχουν γίνει «ή τιμή» για αυτοκίνητο με οικογενειακές βλέψεις. Και όταν λέμε οικογενειακές, εννοούμε αυτές που ένα χάτσμπακ μικρομεσαίο δεν μπορεί να καλύψει. Είτε γιατί είναι πολύ χαμηλό και σπορ (ειδικά στις πίσω θέσεις) και για να δέσεις τα παιδιά στα καθισματάκια θες μία ώρα και έμπλαστρο για τη μέση. Είτε γιατί το καροτσάκι έχει εθισμό στο πορτμπαγκάζ και «κατεβάζει» τα λίτρα του μονοκοπανιά. Και θες και το βάλε βγάλε να είναι σχετικά απλό, όχι να παίζεις «τέτρις» για να το χωρέσεις.
Οι χώροι σε ένα οικογενειακό αυτοκίνητο είναι πολύπλοκη υπόθεση, και όταν το οικονομικό είναι περιορισμένο, το να βρεις αυτό που χρειάζεσαι στις 15.000 ευρώ, γίνεται γόρδιος δεσμός. Η λύση; 
Παίρνεις σβάρνα τις αντιπροσωπίες για να δεις τι είναι σε προσφορά. Και είναι πολλά. Σχεδόν όλα! Ρεαλιστικά θα αφήσεις τις πιο premium προσφορές εκτός. Αν έχεις γούστο στο «έξυπνο» (αλλά όχι αυτό που όλοι θεωρούν αναγκαστικά και όμορφο) αυτοκίνητο, οι επιλογές σου είναι ακόμη περισσότερες και πολύ πιο οικονομικές. 
Το στέισον βάγκον μικρομεσαίο είναι φυσικά η καλύτερη λύση. Ford Focus με τιμές πολύ χαμηλές, ενώ από το δεκαπεντάρι δεν απέχει πολύ και το Opel Astra Tourer. Ακόμη και οι ντίζελ εκδόσεις, με τις προσφορές που τρέχουν πέφτουν πολύ.
Στα πολυμορφικά, αν χωράς στο B-Max και η προσφορά σου «βγαίνει», δε χρειάζεται να κοιτάξεις παραπέρα. Από κοντά και το Opel Meriva, ειδικά αν οι αντίθετα ανοιγόμενες πόρτες (πολύ πρακτικό για τα παιδιά) βολεύουν καλύτερα από τις συρόμενες (επίσης ιδανικές). Τα μικρά πολυμορφικά όμως μπορεί να μην είναι όσο φαρδιά θέλετε. Ειδικά αν έχετε δύο καθισματάκια πίσω και θέλετε να χωράει και ενήλικας ανάμεσά τους.
Και υπάρχουν και άλλα. Μοντέλα που στον τιμοκατάλογο ξεφεύγουν αλλά πρέπει να πας να δεις από κοντά και να συζητήσεις τι προσφορές υπάρχουν, τι αυτοκίνητα στοκ σε ευκαιρίες. Αν κινηθείς έξω από τα «καλούπια» υπάρχουν πολυμορφικά και «έξυπνα» αυτοκίνητα που προσφέρουν χώρους που δε βρίσκεις αλλού.
Εσείς όμως θα πάτε; Θα κοιτάξετε τις προσφορές; Τι τρέχει σήμερα; Τι στοκ περιμένει να «σκοτωθεί» για να μείνει ο πελάτης ευχαριστημένος; Και από αυτοκίνητα; Τι κοιτάτε στις 15.000 με χώρους; Στέισον, πολυμορφικό ή «έξυπνο»; Τι λέτε; 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO