WRC Φιλανδίας: M.Ostberg στα ηνία!

WRC Φιλανδίας: M.Ostberg στα ηνία!

2.343 Επισκέψεις στο άρθρο (2/8/2013)

Το ράλι Φιλανδίας βρίσκεται εν δράσει, όπου όλες οι ομάδες παλεύουν στη σκανδιναβική χώρα, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα ηνία του αγώνα (έως και την 10η ΕΔ) κρατάει ο Mads Ostberg.

Από την πρώτη κιόλας Ειδική Διαδρομή, ο Sebastien Ogier έδειξε τον καλό του εαυτό κερδίζοντας τη διαδρομή του Himos 1 των 4,45 χλμ. 
Πολύ κοντά ακολουθούσε (χρονικά) και ο Jari-Matti Latvala, ο οποίος τα πήγαινε αρκετά καλά μέχρι τη δεύτερη ΕΔ, όπου «τραυμάτισε» σε ένα βράχο το VW του. Το αποτέλεσμα ήταν να πιέσει της καταστάσεις, αλλά τελικά το Polo «παραδόθηκε στα τραύματά του» λίγο πριν την 5η ΕΔ.
Πολύ καλό ρυθμό είχε ο Thierry Neuville, ο οποίος κατάφερε από την 3η μέχρι και την 6η ΕΔ να βρίσκεται στην 1η θέση της κατάταξης, ενώ από την έβδομη και μετά η διαφορά από τον πρώτο, Mads Ostberg μεγάλωνε και ο Βέλγος οδηγός έχανε… έδαφος.
Αυτός που κρατάει τα ηνία στο ράλι Φιλανδίας μέχρι και τη 10η ΕΔ είναι ο Mads Ostberg, ο οποίος βρίσκεται λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο πιο μπροστά από τον Sebastien Ogier. Προς το παρόν, στην 3η θέση της κατάταξης βρίσκεται ο Mikko Hirvonen και ακολουθεί ο Thierry Neuville, αλλά είμαστε ακόμα στη μέση του αγώνα, μιας και αύριο –Σάββατο 3/8- θα ολοκληρωθούν και οι υπόλοιπες ΕΔ του αγώνα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
NEXEN NFERA PRIMUS