Στο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί θα βρείτε όλα τα γερμανικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς…
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί θα βρείτε όλα τα γερμανικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς…

Στο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί: Bundesliga μοντέλων

4.229 Επισκέψεις στο άρθρο (5/8/2013)

Όλα τα γερμανικά μοντέλα της ελληνικής αγοράς, 30 μελλοντικά που αναμένονται, ένα αφιέρωμα για τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες των γερμανικών εταιρειών καθώς και οι τρέχουσες after sales προσφορές.

Το τεύχος του Auto Τρίτη που κυκλοφορεί είναι αφιερωμένο στη γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία, μία από τις σημαντικότερες στον κόσμο της αυτοκίνησης, αφού τα γερμανικά μοντέλα διακρίνονται μεταξύ άλλων για την άριστη ποιότητα κατασκευής τους, την προηγμένη τεχνολογία τους και την ασφάλεια που προσφέρουν, ορίζοντας έτσι τα στάνταρ σε κάθε κατηγορία, από τα μίνι μέχρι και τα πολυτελή.
Διαβάστε λοιπόν αναλυτικά για όλα τα μοντέλα των γερμανικών εταιρειών που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, κρατήστε στο αρχείο σας το αφιέρωμα με τα 30 πιο hot μοντέλα που αναμένονται άμεσα, όπως το Audi Quattro, το Ford EcoSport, το νέο Opel Corsa ή το smart fortwo, και ενημερωθείτε για τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες που υπάρχουν και οι οποίες θα πρωταγωνιστήσουν το επόμενο διάστημα.
Επιπλέον, κερδίστε από τις προσφορές after sales που προσφέρουν οι ελληνικές αντιπροσωπείες και όπως πάντα βρείτε χρήσιμες συμβουλές και πλήρεις πίνακες με τις τιμές και τον εξοπλισμό όλων των μοντέλων της ελληνικής αγοράς.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
4green