Ο επικεφαλής της Genii Capital, Gerard Lopez, πιστεύει ότι πρέπει οι σχέσεις της Lotus με τη Renault να είναι πιο «στενές».

Ο επικεφαλής της Genii Capital, Gerard Lopez, πιστεύει ότι πρέπει οι σχέσεις της Lotus με τη Renault να είναι πιο «στενές».

Η Lotus θέλει να είναι «κοντά» στη Renault

2.198 Επισκέψεις στο άρθρο (2/9/2013)

Η Lotus ελπίζει για μια «στενότερη» σχέση με την προμηθεύτρια εταιρεία κινητήρων, αφού πιστεύει ότι αυτό είναι το «κλειδί» στο να μείνει τελικά ο Raikkonen στην ομάδα.

Η  Lotus άνηκε στη Renault, όμως αργότερα άλλαξε χέρια (Genii Capital) την εποχή που η γαλλική φίρμα αποφάσισε να μην βρίσκεται στην F1, αλλά παρέμεινε ως προμηθεύτρια κινητήρων για αρκετά μονοθέσια του grid. Η Red Bull είναι αυτή τη στιγμή ο πιο επιτυχημένος «πελάτης» της Renault, η οποία έχει ένα «δυνατό» συμβόλαιο με την αυστριακή ομάδα.
Η συνεργασία της Lotus με τη Renault αναμένεται να ισχύει και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, όταν οι κινητήρες θα αλλάξουν τη φιλοσοφία τους, αφού θα προστεθεί και ένας υπερτροφοδότης. Ο επικεφαλής της Genii Capital, Gerard Lopez, πιστεύει ότι πρέπει οι σχέσεις της Lotus με τη Renault να είναι πιο «στενές». Κάτι τέτοιο θα κρατήσει και τον Kimi Raikkonen στην ομάδα, αφού ο ίδιος θέλει ένα ολοκληρωμένο μονοθέσιο και ικανό να ανταγωνιστεί τα υπόλοιπα που βρίσκονται συνήθως στο γκρουπ των πρώτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER