Φέτος, το ηθικό του Romain Grosjean έχει ανέβει ειδικά μετά την 3η θέση στο grand prix της Γερμανίας

Φέτος, το ηθικό του Romain Grosjean έχει ανέβει ειδικά μετά την 3η θέση στο grand prix της Γερμανίας

Εξελίσσεται ο Romain Grosjean

2.223 Επισκέψεις στο άρθρο (26/9/2013)

Ο υπεύθυνος της Lotus στο χώρο της πίστας, Alan Permane, δήλωσε ότι ο Romain Grosjean γίνεται ολοένα και καλύτερος και δείχνει σημάδια βελτίωσης ειδικά στους τελευταίους αγώνες.

Ο Romain Grosjean είχε μια καλή αρχή αυτή τη σεζόν, αφήνοντας πίσω του το «προβληματικό» 2012, αφού –πέρυσι- ο πιλότος της Lotus είχε αρκετές ατυχίες. Φέτος, το ηθικό του έχει ανέβει ειδικά μετά την 3η θέση στο grand prix της Γερμανίας, ενώ ήταν πολύ κοντά στο να διεκδικήσει θέση στο πόντιουμ και στην Ουγγαρία. Βέβαια, άτυχος στάθηκε πάλι στην Σιγκαπούρη όταν υπήρξε κάποιο πρόβλημα με τη μίξη του αέρα των ελαστικών του, επιβάλλοντάς του η ομάδα να αποσυρθεί από τον αγώνα.
Χαρακτηριστικό ήταν όταν ξεφώνησε «ΌΧΙ» από την ενδοεπικοινωνία, όταν του δόθηκε η εντολή, αφού είχε πολύ καλή θέση στο grid εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά και εκτέλεσε την εντολή της Lotus.
Από την άλλη, ο Alan Permane, βλέποντας από κοντά την εξέλιξή του, ανέφερε ότι έχει δραματική εξέλιξη και είναι ικανός να καθοδηγήσει την ομάδα την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ΜΟΤΟ