Ο τεχνικός διευθυντής της McLaren, Martin Whitmarsh, επιβεβαίωσε στην Ιαπωνία ότι ο Prodromou θα επιστρέψει στην ομάδα της McLaren.

Ο τεχνικός διευθυντής της McLaren, Martin Whitmarsh, επιβεβαίωσε στην Ιαπωνία ότι ο Prodromou θα επιστρέψει στην ομάδα της McLaren.

H McLaren θα περιμένει τον Prodromou

2.752 Επισκέψεις στο άρθρο (24/10/2013)

Η McLaren είναι σε καλή διάθεση, γι αυτό και θα περιμένει ευχαρίστως τον Peter Prodromou να ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με τη Red Bull μέχρι να περάσει στη βρετανική ομάδα.

Ο τεχνικός διευθυντής της McLaren, Martin Whitmarsh, επιβεβαίωσε στην Ιαπωνία ότι ο Prodromou θα επιστρέψει στην ομάδα της McLaren, όταν λήξει το συμβόλαιό του με τη Red Bull το 2015. Ωστόσο, είχαμε αλλαγές στην ομάδα της McLaren από τις αρχές της σεζόν, μιας και ο Paddy Lowe πέρασε πλέον στην ομάδα της Mercedes. Από την άλλη, ο Christian Horner ανέφερε ότι η Red Bull δεν πρόκειται να διώξει τον Prodromou νωρίτερα με αποτέλεσμα η McLaren αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένει μέχρι το 2015.
«Ο Peter (Prodromou) είναι εξαιρετικός άνθρωπος και σημαντικό μέλος της ομάδας (RBR) τους και δεν βλέπω το λόγο από τη μεριά της αυστριακής ομάδας να τον αποδεσμεύσει νωρίτερα. Αν μπορούσαμε να τον έχουμε και αύριο το πρωί και να ξεκινήσει δουλειά θα ήταν υπέροχα, ωστόσο πρέπει και θέλουμε να περιμένουμε μέχρι να συμπληρώσει τους όρους του συμβολαίου της Red Bull» ανέφερε ό Jonathan Neale.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER