Οι τεχνολογίες, που παρουσιάζουμε στο ειδικό αφιέρωμα, άφησαν το δικό τους στίγμα στην ραγδαία εξέλιξη της αυτοκίνησης. Από την άλλη, δοκιμάζουμε πρώτοι, τo κουπέ Kia Pro_Ceed 1,4 CRDI,
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Οι τεχνολογίες, που παρουσιάζουμε στο ειδικό αφιέρωμα, άφησαν το δικό τους στίγμα στην ραγδαία εξέλιξη της αυτοκίνησης. Από την άλλη, δοκιμάζουμε πρώτοι, τo κουπέ Kia Pro_Ceed 1,4 CRDI,

Στο νέο Auto Τρίτη: Οι καλύτερες τεχνολογίες της 20ετίας και πολλές πρωτιές

4.624 Επισκέψεις στο άρθρο (28/10/2013)

Στο νέο Auto Τρίτη σάς παρουσιάζουμε τεχνολογίες, που ξεχώρισαν τα τελευταία 20 χρόνια. Δείτε ποιες είναι αυτές και πώς βελτίωσαν την αυτοκινητιστική ζωή μας. Έχουμε όμως και πολλές πρώτες δοκιμές!

Οι τεχνολογίες, που παρουσιάζουμε στο ειδικό αφιέρωμα, άφησαν το δικό τους στίγμα στην ραγδαία εξέλιξη της αυτοκίνησης. Δείτε ποιες είναι και ψηφίστε εσείς ποια θεωρείτε την καλύτερη όλων. Από την άλλη, δοκιμάζουμε πρώτοι, τo κουπέ Kia Pro_Ceed 1,4 CRDI, το οποίο συνδυάζει την κομψότητα και το στιλ με την οικονομία καυσίμου, που προσφέρει ο πετρελαιοκινητήρας του. 
Ακόμα δυο πρωτιές στις δοκιμές αφορούν την ποιοτικότερη και πιο hi-tech Αlfa Romeo MiTo, αλλά και το Passat Alltrack, το οποίο είναι η crossover εκδοχή του μεσαίου μοντέλου της VW. Μάλιστα μιας και ήρθε η κουβέντα για crossover, το νέο Subaru Forester, που δοκιμάζουμε στη diesel εκδοχή του, ήρθε για να δείξει ότι δε «μασάει».
Πολλοί στην Ελλάδα θα ονειρευτούν διαβάζοντας στο νέο Auto Τρίτη για την εντυπωσιακή νέα BMW X5, η οποία μπήκε αισίως στην 3η γενιά και απέκτησε κορυφαία τεχνολογία και οικονομικότερους κινητήρες. Α, ναι! Υπάρχει πλέον και στάνταρ αυτόματη πίσω πόρτα και δυνατότητα για 7θέσια διάταξη στο εσωτερικό. Με ενέσεις ποιότητας και υψηλής τεχνολογίας έρχεται η ανανεωμένη Alfa Romeo Giulietta, την οποία οδηγήσαμε στην Ιταλία. 
Για το τέλος αφήσαμε τα… διαβολάκια μας. Με 100 ίππους και τιμές στα 13.000 ευρώ, τα Ford Fiesta 1,0 EcoBoost, Opel Corsa 1,4 Ecotec, SEAT Ibiza 1,2 TSI, Skoda Fabia 1,2 TSI και Toyota Yaris 1,33 VVT-I, σε... τσιγκλούν να πατήσεις το γκάζι και να χαρείς τις αξιόλογες επιδόσεις τους.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO