ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Έπειτα από την τρομερή επιτυχία του θέματος «κάψανε λιγότερο από τα διόδια», έρχεται η νέα μας μεγάλη δοκιμή οικονομίας, η οποία απαντά σε αυτό που ζητάνε επίμονα οι αναγνώστες μετά τη δημοσίευση του
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έπειτα από την τρομερή επιτυχία του θέματος «κάψανε λιγότερο από τα διόδια», έρχεται η νέα μας μεγάλη δοκιμή οικονομίας, η οποία απαντά σε αυτό που ζητάνε επίμονα οι αναγνώστες μετά τη δημοσίευση του άρθρου.

Θεός!

3.347 Επισκέψεις στο άρθρο (11/11/2013)

Η αγάπη για το αυτοκίνητο και τα γκάζια. Η κρίση, η οικογένεια και το ρεζερβουάρ! Όλη η αλήθεια των καιρών μας, σε 30 λέξεις.

autotriti team

Ψηφιακή Έκθεση: «Τώρα που τα Ηλεκτρικά γίνονται φθηνότερα από τα βενζινοκίνητα...»

Ο dio στα πλαίσια του: «Στα πόσα χλμ./ώρα η κατανάλωση εκτοξεύεται;», σχολιάζει:«1.8 20 VT.Φτιαγμένος, προ κρίσεως και προ γάμου:Ταξίδι με γυναίκα, 360 χλμ.. Μέση κατανάλωση άνωτων 20λτ./100χλμ. Πρακτικά, πήγαινε 1 τεπόζιτο +1 γέμισμα κάθε 250 χλμ.Μετά την κρίση και μετά τον γάμο:Ταξίδι με γυναίκα, παιδί και αποσκευές. 360 χλμ. μέση κατανάλωση 5,7 λτ./100χλμ. Ταχυτητες ικανές να προκαλέσουναυτοκτονικές τάσεις, δηλ. max 120 χλμ./ώρα. Πρακτικάπήγαινε-έλα μου έβγαινε 1 τεπόζιτο και μου έμεναν και κάτιψιλά.Μέσα στην πόλη 6,5 λτ./100 χλμ.Ε,το πούλησα και ηρέμησα ψυχολογικά».Στο σχόλιο ενός αναγνώστη μας, όλη η αλήθεια του καιρού μας, σε 30 λέξεις.Δεν άφησε τίποτα για μας. Υποκλινόμαστε.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
ford
4green