Ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος είχε ένα σφοδρό χτύπημα στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια του σκι νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γαλλίας.

Ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος είχε ένα σφοδρό χτύπημα στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια του σκι νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γαλλίας.

Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση του Schumacher

3.035 Επισκέψεις στο άρθρο (31/12/2013)

Η κατάσταση του 7 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή F1, Michael Schumacher, παραμένει σε κρίσιμα επίπεδα, χωρίς να υπάρχει καμία νέα εξέλιξη μετά από τη συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας.

Ο Γερμανός πιλότος, ο οποίος είχε ένα σφοδρό χτύπημα στο κεφάλι του κατά τη διάρκεια του σκι, νοσηλεύεται ακόμα σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο της Γαλλίας, ενώ στο πλευρό του βρίσκεται η οικογένειά του και οι κοντινοί του φίλοι. Δυστυχώς δεν υπάρχει καμία νέα ενημέρωση ακόμα, παρά μόνο ότι ο Schumi παραμένει στην ίδια κρίσιμη κατάσταση, όπως ακριβώς είχε αναφερθεί και σε συνέντευξη Τύπου της Δευτέρας (Κυριακή συνέβη το ατύχημα).Η σύζυγός του, Corina και τα δύο του παιδιά είναι δίπλα του, ενώ στο νοσοκομείο είναι και ο αδερφός του Ralf και ο πατέρας του Rolf. Ο Ralf Schumacher, ο οποίος αγωνιζόταν με τα μονοθέσια της Williams και Toyota μέχρι και το 2007… μαύρισε την προσωπική του ιστοσελίδα λόγω της δύσκολης στιγμής που περνάει.Πληροφορίες από τα γαλλικά ειδησεογραφικά αναφέρουν ότι το κράνος του 44χρονου έσπασε, μιας και η πρόσκρουση σε βράχο ήταν πολύ σφοδρή και με υψηλή ταχύτητα. Το αποτέλεσμα ήταν να φέρει κακώσεις στον εγκέφαλό του και να μείνει ο πολυπρωταθλητής σε κώμα. Επίσης, η μάνατζέρ του, Sabine Kehm, δήλωσε ότι πήρε ένα ρίσκο κατά τη διάρκεια του σκι την Κυριακή και πρόσθεσε ότι βρισκόταν εκτός πίστας κάτι που δεν συνήθιζε ο Michael.Τέλος, ένας Βρετανός νευροχειρούργος δήλωσε στη Guardian ότι σε περίπτωση που ο Schumacher ξυπνήσει, τότε θα χρειαστεί βδομάδες ακόμα και μήνες για να αναρρώσει πλήρως.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
VW CRAFTER LEASEPRO