Το νέο Qoros 3 hatchback θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο και θα βασίζεται στην πλατφόρμα και τον σχεδιασμό της sedan έκδοσης.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Qoros 3 hatchback θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο και θα βασίζεται στην πλατφόρμα και τον σχεδιασμό της sedan έκδοσης.

Νέο hatchback από την Qoros

5.656 Επισκέψεις στο άρθρο (16/1/2014)

Η Qoros θα παρουσιάσει στη Γενεύη ένα hatchback μοντέλο παραγωγής, το οποίο θα «δανείζεται» σχεδιαστικά στοιχεία και πλατφόρμα από το sedan και θα τροφοδοτείται με τους ίδιους κινητήρες.

Πρόσφατα βραβεύτηκε το πρώτο μοντέλο της κινεζικής αυτοκινητοβιομηχανίας –το Qoros 3 sedan- ως το ασφαλέστερο αυτοκίνητο για το 2013, ενώ τώρα η εταιρεία ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει και άλλες εκδόσεις του εν λόγω μοντέλου, με προτεραιότητα τη hatchback, η οποία θα παρουσιαστεί στην Έκθεση της Γενεύης τον Μάρτιο.Ειδικότερα, το νέο Qoros 3 hatchback θα βασιστεί εξ ολοκλήρου στο sedan, τόσο σχεδιαστικά -όπως βλέπουμε και από τις επίσημες φωτογραφίες- όσο και στο θέμα της αρχιτεκτονικής του, αφού θα χρησιμοποιεί την ίδια πλατφόρμα. Επίσης, οι διαστάσεις του θα είναι παρόμοιες με του sedan, καθώς το μήκος του δεν θα ξεπερνά τα 4.438 χλστ.Από την άλλη, στο εσωτερικό του μοντέλου θα υπάρχει στον standard εξοπλισμό μια οθόνη αφής 8 ιντσών με σύστημα infotainment και δυνατότητα συνδεσιμότητας με smartphones.Σε επίπεδο κινητήρων τώρα, θα δούμε το γνώριμο μοτέρ –από τη sedan έκδοση- τον 1,6 λτ. που αποδίδει 126 ίππους και 155 Nm ροπής, ενώ το εν λόγω hatchback θα προσφέρεται και με υπερτροφοδοτούμενα μηχανικό σύνολο, το οποίο θα συνδυάζεται με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ή αυτόματο διπλού συμπλέκτη.Τέλος ο αντιπρόεδρος της εταιρείας, Volker Steinwascher, δήλωσε ότι το νέο μοντέλο έρχεται «για να ικανοποιήσει πελάτες με ποικίλες δραστηριότητες, ή οικογενειάρχες που δεν αρκούνται στα κλασικά μοτίβα». Καταλήγοντας, το εν λόγω μοντέλο θα κατασκευάζεται στο Changshu της Κίνας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BLINK GIORTAZEI
test