Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισης του πολυπρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher.

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισης του πολυπρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher.

Καμία ενημέρωση για τον Schumacher

2.606 Επισκέψεις στο άρθρο (4/2/2014)

Έχει περάσει περίπου μία εβδομάδα από τη στιγμή που οι γιατροί αποφάσισαν να ξυπνήσουν τον Michael Schumacher από το κώμα που βρίσκεται εδώ και περίπου ένα μήνα.

Μία εβδομάδα έχει περάσει από τη στιγμή που ξεκίνησε η διαδικασία αφύπνισης του πολυπρωταθλητή της Formula 1, Michael Schumacher, χωρίς όμως να έχουμε καμία επίσημη ενημέρωση για την κατάσταση του Γερμανού σήμερα. Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι απαραίτητα «κακό σημάδι», ωστόσο –σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο- είναι είτε καλό είτε κακό. 
Πρέπει να αναφέρουμε ότι η διαδικασία αφύπνισης μπορεί να διαρκέσει αρκετές μέρες, εβδομάδες, ακόμα και μήνες, αναλόγως με το πόσο γρήγορα μπορεί να επανέλθει το σώμα από την αναισθησία που έχει δεχτεί από τις χορηγήσεις των ιατρών. Μεγάλα ονόματα από τον χώρο της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως ο Lauda και ο Mateschitz βλέπουν αυτό το… «σκοτάδι» ενημέρωσης ως καλό σημάδι και ελπίζουν ό,τι καλύτερο για τον Γερμανό πιλότο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ford
test center