Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, πραγματοποιήσαμε έναν διαγωνισμό με τους αναγνώστες και τους επισκέπτες του www.autotriti.gr, ζητώντας τους να επιλέξουν το αυτοκίνητο που έχουν ερωτευτεί.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, πραγματοποιήσαμε έναν διαγωνισμό με τους αναγνώστες και τους επισκέπτες του www.autotriti.gr, ζητώντας τους να επιλέξουν το αυτοκίνητο που έχουν ερωτευτεί.

Στο νέο auto Τρίτη: Happy Valentines Cars

3.979 Επισκέψεις στο άρθρο (10/2/2014)

Στο νέο τεύχος του auto Τρίτη οι αναγνώστες μας επιλέγουν τα πιο ερωτεύσιμα αυτοκίνητα και κερδίζουν το αυτοκίνητο που επέλεξαν για να πάνε μαζί του ταξίδι εν όψει του Αγίου Βαλεντίνου.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, πραγματοποιήσαμε έναν διαγωνισμό με τους αναγνώστες και τους επισκέπτες του www.autotriti.gr, ζητώντας τους να επιλέξουν το αυτοκίνητο που έχουν ερωτευτεί. Τα τελικά αποτελέσματα δημοσιεύουμε στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, με τους αναγνώστες μας να επιβραβεύουν την καινοτομία στην τεχνολογία, αλλά και την ιδιαίτερη εμφάνιση. Επιπλέον αυτού, δύο από τους αναγνώστες που ψήφισαν στο διαγωνισμό, κληρώθηκαν για να ταξιδέψουν με το αυτοκίνητο που επέλεξαν και το ταίρι τους σε ένα μαγευτικό 2ήμερο στο Ναύπλιο, την Παρασκευή 14 και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου. Τα ονόματα των υπέρ-τυχερών, δημοσιεύονται στο νέο τεύχος του auto Τρίτη, ενώ θα αναρτηθούν και στο www.autotriti.gr.Στο νέο τεύχος του περιοδικού auto Τρίτη φιλοξενούμε και ένα άκρως ενδιαφέρον θέμα που δείχνει την εξέλιξη των μικρών αυτοκινήτων σήμερα. Τα Toyota Yaris και VW Polo είναι δύο μικρά μοντέλα με τεχνολογίες που θα ζήλευαν τα μεγάλα και αυτά, παρουσιάζουμε στο έτερο κεντρικό μας θέμα.Το diesel δεν συνεπάγεται ότι θα συνδυάζεται με υψηλό κυβισμό και έτσι, στο ειδικό αγοραστικό μας θέμα, φέρνουμε αντιμέτωπα τα 5 μικρά μοντέλα με κινητήρες diesel κάτω από 1,2 λτ. Που λοιπόν υπερέχουν το Hyundai i20 1,1 CRDi, Kia Rio 1,1 D, SEAT Ibiza 1,2 TDI, Skoda Fabia 1,2 TDI και VW Polo 1,2 TDI, ώστε ποια τελικά από αυτές τις επιλογές να αναδειχθεί η πιο συμφέρουσα;Επειδή όμως από κάθε τεύχος του auto Τρίτη δεν μπορούν να λείπουν και οι αποκλειστικότητες, έτσι και στο νέο μας τεύχος φιλοξενούμε και τις νέες, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες φωτογραφίες του επόμενου VW Passat. Τι αναμένουμε λοιπόν από το γερμανικό μεσαίο στη νέα του γενιά που θα δούμε το 2015; Επίσης, μεταξύ των θεμάτων του νέου τεύχους του περιοδικού auto Τρίτη ξεχωρίζει και η δοκιμή της νέας γενιάς της BMW X5, στην έκδοσή της με τον 3λιτρο diesel των 258 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE VS GOODYEAR
test center