Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Γερμανός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μιας και υποφέρει από λοίμωξη στους πνεύμονες.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Γερμανός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μιας και υποφέρει από λοίμωξη στους πνεύμονες.

Schumacher: Πάσχει από λοίμωξη στους πνεύμονες

2.872 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2014)

Ο Michael Schumacher -ο οποίος νοσηλεύεται στο γαλλικό νοσοκομείο σε κώμα- πάσχει από λοίμωξη στους πνεύμονες, ενώ η κατάστασή του είναι πολύ κρίσιμη, σύμφωνα με την Bild.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, ο Γερμανός βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση μιας και υποφέρει από λοίμωξη στους πνεύμονες, κάτι που στην κατάστασή του είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη. Η μάνατζέρ του Sabine Kehm δεν θέλει να σχολιάσει το γεγονός, αλλά το πρόβλημα είναι δύσκολο να αντιμετωπισθεί αφού ο Schumi βρίσκεται σε κώμα από τις 29 Δεκεμβρίου, μετά το σφοδρό χτύπημα που είχε στο κεφάλι του, όταν έπεσε σε βράχο κατά τη διάρκεια του σκι.
Οι γιατροί του νοσοκομείου του Grenoble είχαν αναφέρει πριν από δύο εβδομάδες ότι θα ξεκινήσουν τη διαδικασία αφύπνισης του 45χρονου από το κώμα, μειώνοντας τη δόση της νάρκωσης σταδιακά. Τέλος, αρκετά μέσα μαζικής ενημέρωσης βιάστηκαν να ανακοινώσουν τον θάνατο του Γερμανού, ωστόσο η άρση της συγκεκριμένης είδησης δεν άργησε από υπεύθυνα πρόσωπα του νοσοκομείου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

test center
4green