Λόγω του ότι ο Φιλανδός είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Ferrari, ο Stefano Domenicali δήλωσε πως ο Raikkonen είναι διαφορετικός τώρα...

Λόγω του ότι ο Φιλανδός είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Ferrari, ο Stefano Domenicali δήλωσε πως ο Raikkonen είναι διαφορετικός τώρα...

Domenicali: «Ωρίμασε ο Kimi από το 2009»

2.722 Επισκέψεις στο άρθρο (13/2/2014)

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της ομάδας της Ferrari F1, Stefano Domenicali, o Kimi Raikkonen έχει ωριμάσει αρκετά σε σχέση με την πρώτη φορά που είχε συνεργαστεί με την «κόκκινη ομάδα».

Ο Kimi Raikkonen επέστρεψε στην ομάδα της Ferrari και θα πάρει μέρος στην αγωνιστική σεζόν 2014, ενώ teammate του θα είναι ο Fernando Alonso. Ο Φιλανδός είχε διακόψει τη συνεργασία του με την «κόκκινη ομάδα» από τα τέλη του 2009. Αυτά τα 5 χρόνια ο «iceman» βρέθηκε για 4 χρόνια στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι και πέρυσι επέστρεψε στη Formula 1 με την ομάδα της Lotus.
Λόγω του ότι ο Φιλανδός είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τη Ferrari, ο Stefano Domenicali δήλωσε πως ο Raikkonen είναι διαφορετικός τώρα σε σχέση με τότε… Συγκεκριμένα ανέφερε ότι έχει ωριμάσει περισσότερο και κάθε βδομάδα βρίσκεται στο Maranello με τους μηχανικούς του. Επίσης, πρόσθεσε ότι γνωρίζει καλά τι αξίζει, αλλά και σε τι ομάδα επέστρεψε, ενώ μπορεί να δουλέψει με τον Alonso και είναι πολύ πιθανό να φτάσει έως και στον τίτλο για το 2014. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MIKRA VANS LEASING
ETRANSIT VS ESPRINTER