Το νέο Fiat Panda Cross φοράει μία πιο «περιπετειώδη» περιβολή.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Fiat Panda Cross φοράει μία πιο «περιπετειώδη» περιβολή.

Νέο Fiat Panda Cross

23.098 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2014)

Το νέο Fiat Panda Cross αποτελεί μία πιο… σκληροπυρηνική έκδοση του Panda 4x4, το οποίο θα διαθέτει επιπλέον επιλογές στο σύστημα τετρακίνησης και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Το νέο Fiat Panda Cross φοράει μία πιο «περιπετειώδη» περιβολή, κάτι που το καθιστά ένα… μη διακριτικό στην εμφάνιση τετρακίνητο όχημα. Ο έντονος off-road χαρακτήρας του αποτυπώνεται από τις εξωτερικές πινελιές, αφού το μίνι μοντέλο της ιταλικής φίρμας διαθέτει επάνω στον εμπρός προφυλακτήρα ένα προστατευτικό στην απόχρωση του τιτανίου, προστατεύοντας το εμπρός τμήμα του οχήματος σε περίπτωση που ο οδηγός… υπερβάλλει. Στον ίδιο χρωματισμό έχουν βαφτεί και τα πλαϊνά προστατευτικά, που βρίσκονται τοποθετημένα επάνω στις πόρτες, ενώ το πίσω μέρος ακολουθεί την ίδια φιλοσοφία. Επίσης, η Fiat επανασχεδίασε τα φωτιστικά σώματα, αύξησε τις διαστάσεις των ραγών στην οροφή και προσφέρει διαφορετικούς σχεδιαστικά τροχούς 15 ιντσών σε ανθρακί απόχρωση, σε σχέση με το Panda 4x4
Για το εσωτερικό δεν διέρρευσε ακόμα καμία φωτογραφία, ωστόσο εικάζουμε ότι θα διαθέτει νέους χρωματισμούς, ίσως εξοπλιστεί με αυτόματο κλιματισμό και το σύστημα infotainment Blue&Me με χειριστήρια στο τιμόνι.
Το «υπερυψωμένο» Panda επίσης εφοδιάζεται με ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος διαφορικού (ELD) και διαθέτει σύστημα τετρακίνησης με επιλογέα, ο οποίος επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει ανάμεσα από 3 διαφορετικά προγράμματα: Auto, Lock (κίνηση και στους 4 τροχούς) και Hill Descent (σύστημα κατάβασης). Σύμφωνα με τη Fiat, το Cross διαθέτει καλύτερη γωνία προσέγγισης και διαφυγής σε σχέση με το 4x4 (24 και 33 μοίρες αντίστοιχα).
Όσον αφορά στα μηχανολογικά μέρη, το νέο Fiat Panda Cross εφοδιάζεται με τον 1,3 λτ. Μultijet II diesel των 80 ίππων και με τον 2κύλινδρο 0,9 λτ. TwinAir, ενώ ο δεύτερος θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων, όπου έγινε κοντύτερη η κλιμάκωση στην 1η σχέση. Τέλος, το νέο Fiat Panda Cross θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη, αργότερα μέσα στο 2014.

Το «υπερυψωμένο» Panda επίσης εφοδιάζεται με ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος διαφορικού (ELD) και διαθέτει σύστημα τετρακίνησης με επιλογέα.

Το «υπερυψωμένο» Panda επίσης εφοδιάζεται με ηλεκτρονικό σύστημα κλειδώματος διαφορικού (ELD) και διαθέτει σύστημα τετρακίνησης με επιλογέα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center