Στην «κατασκοπευτική» εικόνα που διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα, βλέπετε την μορφή του νέου Opel Astra, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2015.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην «κατασκοπευτική» εικόνα που διαθέτουμε κατά αποκλειστικότητα, βλέπετε την μορφή του νέου Opel Astra, που αναμένεται να κάνει ντεμπούτο το 2015.

Αποκλειστικό: το νέο Opel Astra

42.897 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2015)

Με δυναμικό design, ελαφρύτερο αμάξωμα και νέους κινητήρες, αναμένεται μέσα στο έτος το ντεμπούτο του 7ου κατά σειρά Opel Astra. Εμείς έχουμε αποκλειστικά την ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα του.

Η υπάρχουσα γενιά (J) του Opel Astra τα έχει καταφέρει ικανοποιητικά στον εμπορικό στίβο, αλλά η εταιρεία χρειάζεται να λανσάρει τη νέα, 7η (Κ), γενιά του μικρομεσαίου της μοντέλου, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον οξυμένο ανταγωνισμό. Ήδη, το νέο Astra έχει «συλληφθεί» από φωτογραφικούς φακούς να κυκλοφορεί με βαρύ «καμουφλάζ», στα πλαίσια των δοκιμών του. Εμείς, όμως, διαθέτουμε αποκλειστικές εικόνες, ηλεκτρονικά επεξεργασμένες, που αποκαλύπτουν την πιθανή τελική μορφή του νέου Astra.Όπως διαπιστώνουμε από την εικόνα, το νέο Astra έχει σαφείς σχεδιαστικές επιρροές από το πρωτότυπο Monza, που παρουσιάστηκε πέρσι στη Φρανκφούρτη. Η εικόνα δείχνει μια δυναμική ευμεγέθη μάσκα, με πολλούς αεραγωγούς κι έναν νέο μπροστινό προφυλακτήρα, που διαθέτει αρκετές γωνιές. Έτσι, ο νέος σχεδιασμός δημιουργεί ένα πιο «αιχμηρό» και επιθετικό σύνολο. Παράλληλα, οι επιμηκυμένοι προβολείς (δανεισμένοι από το Monza), τονίζουν την αεροδυναμική εμφάνιση και το σύγχρονο design του νέου μοντέλου.ΚινητήρεςΕπιπλέον, το νέο μικρομεσαίο Opel αναμένεται να χάσει 50 με 100 κιλά, γεγονός που από μόνο του είναι μεγάλο νέο, καθώς η υπάρχουσα γενιά του Astra έπασχε στο εν λόγω ζήτημα. Οπότε, σε συνδυασμό με την βελτιωμένη (λογικά) αεροδυναμική, αναμένουμε βελτιωμένες καταναλώσεις από τους ήδη υπάρχοντες κινητήρες. Επιπλέον, το νέο Astra θα εφοδιάζεται από τον νέο 3κύλινδρο, 1.000άρη SIDI Turbo κινητήρα των 115 ίππων και 166 Nm ροπής, που έφερε το Monza concept, ενώ θα είναι διαθέσιμοι και οι νέοι 1,6 λτ. κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.ΛανσάρισμαΤο νέο Astra θα κατασκευάζεται εκτός Γερμανίας, καθώς η παραγωγή στο εργοστάσιο του Rüsselsheim θα τερματιστεί. Αντιθέτως, θα φτιάχνεται στο Gliwice της Πολωνίας και στο Ellesmere Port του Cheshire της Μ. Βρετανίας. Το μοντέλο θα διατίθεται στους ίδιους τύπους αμαξώματος: hatchback, wagon (Sports Tourer), coupe (GTC) και sedan. Το λανσάρισμα του 7ου κατά σειρά Opel Astra αναμένεται να γίνει στην έκθεση της Φρανκφούρτης τον Σεπτέμβριο του τρέχοντως έτους. Το εμπορικό ντεμπούτο του νέου Opel Astra πιθανώς να γίνει στα τέλη του 2015 ή στις αρχές του 2016.
Φυσικά θα ακολουθήσει έκδοση OPC το 2017 η οποία αναμένεται να αποδίδει κοντά στους 300 ίππους.

Το Sports Tourer είναι η station wagon έκδοση του Astra.

Το Sports Tourer είναι η station wagon έκδοση του Astra.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

CORAL GAS PASXA
citroen