Το νέο Peugeot 3008 θα είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας που θα αποκτήσει το 2019 μια plug-in υβριδική (PHEV) έκδοση. Θα ακολουθήσουν τα μικρότερα μοντέλα, τα οποία, όμως, θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο Peugeot 3008 θα είναι το πρώτο μοντέλο της φίρμας που θα αποκτήσει το 2019 μια plug-in υβριδική (PHEV) έκδοση. Θα ακολουθήσουν τα μικρότερα μοντέλα, τα οποία, όμως, θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα.

Αρχή με το Peugeot 3008

5.827 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2016)

Επτά υβριδικά που φορτίζουν στην πρίζα και 4 αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα, θέλει να λανσάρει ο PSA μέσα σε μια πενταετία, με το επόμενο στοίχημα να είναι η αυτόνομη οδήγηση. Αρχή για την Peugeot θα γίνει με το νέο 3008…

Το νέο Peugeot 3008 θα ηγηθεί των ηλεκτρικών σχεδίων της γαλλικής εταιρείας, καθώς πρώτο αυτό θα αποκτήσει το 2019 μια plug-in υβριδική (PHEV) έκδοση, η οποία μάλιστα θα είναι και τετρακίνητη.Θα ακολουθήσουν τα μικρότερα μοντέλα, όπως τα 208 και 2008, τα οποία, όμως, θα είναι αμιγώς ηλεκτροκίνητα. Στα μεγαλύτερα οχήματά της η Peugeot θα επιλέξει τη λύση της υβριδικής τεχνολογίας, με δυνατότητα φόρτισης στην πρίζα.Τα παραπάνω δεν είναι υποθέσεις ή φήμες, αλλά προέρχονται από τις δηλώσεις του αφεντικού της φίρμας, Maxime Picat, στο περιθώριο της παρουσίασης του νέου Peugeot 3008.Εξάλλου, ο όμιλος PSA παρουσίασε πρόσφατα το σχέδιο ανάπτυξης «Push-to-Pass», το οποίο περιλαμβάνει το λανσάρισμα επτά PHEV και τεσσάρων ηλεκτρικών μοντέλων, μέχρι το 2021.Η plug-in έκδοση του νέου Peugeot 3008 κατά τα φαινόμενα θα διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω άξονα, ο οποίος θα καθιστά το crossover 4κίνητο, ενώ θα του επιτρέπει να κινείται μόνο με ρεύμα για απόσταση μέχρι και 50 χλμ.Μετά το λανσάρισμα του PHEV 3008, από το 2020 δηλαδή και ύστερα, η Peugeot θα εισάγει στα μοντέλα της γκάμας της, χαρακτηριστικά αυτόνομης οδήγησης, σύμφωνα τουλάχιστον με τον product director, Laurent Blanchet. Ο ίδιος χαρακτήρισε το προσαρμοζόμενο cruise control του νέου 3008, που διαθέτει και λειτουργία ακινητοποίησης, ως «μόνο την αρχή», λέγοντας χαρακτηριστικά πως θα υπάρξουν 4 βήματα στα συστήματα αυτόνομης οδήγησης.Ως τότε, πάντως, ας «χαζέψουμε» το εντυπωσιακό i-Cockpit εσωτερικό του νέου Peugeot 3008 στο παρακάτω video:

Η plug-in έκδοση του νέου Peugeot 3008 θα διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω άξονα, ο οποίος θα καθιστά το crossover 4κίνητο, ενώ θα του επιτρέπει να κινείται μόνο με ρεύμα για απόσταση μέχρι και 50 χλμ.

Η plug-in έκδοση του νέου Peugeot 3008 θα διαθέτει έναν ηλεκτρικό κινητήρα στον πίσω άξονα, ο οποίος θα καθιστά το crossover 4κίνητο, ενώ θα του επιτρέπει να κινείται μόνο με ρεύμα για απόσταση μέχρι και 50 χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
OPEL