To πακέτο της TRD. Προσέξτε τον εμπρός προφυλακτήρα, αλλά και τους ρετρό τροχούς.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

To πακέτο της TRD. Προσέξτε τον εμπρός προφυλακτήρα, αλλά και τους ρετρό τροχούς.

Το «φτιαγμένο» Toyota Prius

7.689 Επισκέψεις στο άρθρο (20/2/2017)

Δύο προτάσεις βελτίωσης του Toyota Prius από τις Ιαπωνικές Modellista και TRD, οι οποίες είναι και επίσημα διαθέσιμες από το δίκτυο της Toyota στην Ιαπωνία!

Αγόρασες υβριδικό για να είσαι high-tech, αλλά… ανησυχείς ότι δε σε προσέχουν και τόσο στο δρόμο; Στην Ιαπωνία, η τάση της βελτίωσης των υβριδικών αυτοκινήτων είναι αρκετά διαδεδομένη και η Toyota έκανε διαθέσιμα δύο βελτιωτικά πακέτα για το Prius, από τις Modellista και Toyota Racing Development!

Η διπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα είναι

Η διπλή απόληξη της εξάτμισης στο κέντρο του πίσω προφυλακτήρα είναι "όλα τα λεφτά"!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Δείτε τις φωτογραφίες... Ξεκινώντας από την πρόταση της TRD, βλέπουμε ότι ο προφυλακτήρας εμπρός έχει αλλάξει, ενώ νέα είναι και τα κατακόρυφα LED φωτιστικά σώματα στα άκρα του. Στο πίσω μέρος, ξεχωρίζει η διπλή απόληξη της εξάτμισης στη μέση του προφυλακτήρα, ενώ οι ζάντες που έχουν επιλεγεί είναι τύπου ρετρό.

Η Modellista ακολούθησε διαφορετικό δρόμο, με πιο έντονες εξωτερικές επεμβάσεις, τόσο στον εμπρός προφυλακτήρα όσο και στα πλαϊνά μαρσπιέ, ενώ τοποθέτησε λεπτομέρειες χρωμίου σε σημεία όπως οι καθρέπτες.

Τα δύο βελτιωτικά πακέτα προσφέρονται ως επιλογή σε κάθε αγοραστή Prius, για την Ιαπωνική αγορά, ως official body kits. Δεν έχουμε κάποια πληροφορία για πιθανή διάθεσή τους στην ελληνική αγορά… πως θα σας φαινόταν, ωστόσο, να μπορούσατε να τροποποιήσετε έτσι το Prius σας;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
NISSAN