Με 4θυρη κουπέ αισθητική ετοιμάζεται το μήκους άνω των 5 μέτρων Audi Q8 (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα), το οποίο θα ανταγωνιστεί τις BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Με 4θυρη κουπέ αισθητική ετοιμάζεται το μήκους άνω των 5 μέτρων Audi Q8 (ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα), το οποίο θα ανταγωνιστεί τις BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe.

Σε 3 χρόνια το Audi Q8

3.114 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2014)

Μέσα στην επόμενη τριετία και με βάση το νέας γενιάς Q7, η Audi θα λανσάρει την σπορτίφ Q ναυαρχίδα της. Λόγος γίνεται για το μήκους άνω των 5 μέτρων Q8, το οποίο θα διαθέτει εκδόσεις από e-tron έως RS.

Η Audi επαναεπιβεβαίωσε τις προθέσεις της να κατασκευάσει το Q8, το ντεμπούτο του οποίου αναμένεται να γίνει μέσα στα επόμενα τρία χρόνια. Η είδηση βγήκε από τα χείλη του τεχνικού διευθυντή της εταιρείας, κου Ulrich Hackenberg, ο οποίος είπε για το Q8 πως θα είναι «πιο συναισθηματικό και σπορτίφ από το Q7». Ο στόχος της κίνησης αυτής των ανθρώπων της Audi είναι προφανής, καθώς επιθυμούν να απαντήσουν με τη σειρά τους στις BMW X6, αλλά και στην επερχόμενη Mercedes-Benz GLE Coupe.Η μελλοντική Q ναυαρχίδα της Audi αναμένεται να έχει μήκος άνω των 5 μέτρων, ενώ για τη μορφή του θα είναι υπεύθυνος ο αρχισχεδιαστής της φίρμας, κος Marc Lichte. Εμείς, πάντως, απευθυνθήκαμε στον «κατάσκοπό» μας, ο οποίος μας ετοίμασε κατά αποκλειστικότητα μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα για το πώς θα μπορούσε να είναι το coupe λογικής αμάξωμά του.Σε μεγάλο βαθμό θα στηρίζεται στο νέας γενιάς Audi Q7, οπότε θα πατήσει και αυτό στην 2ης γενιάς πλατφόρμα MLB του Ομίλου. Η παλέτα των κινητήρων θα διαθέτει V6 και V8 σύνολα βενζίνης, αλλά και μοτέρ πετρελαίου. Επιπλέον, με βάση παλαιότερες δηλώσεις μεγαλοστελεχών της Audi, το Q8 θα έχει και υβριδική plug-in έκδοση, αλλά και μία αμιγώς ηλεκτρική, η οποία θα κοντραριστεί στις ΗΠΑ με το Tesla Model X. Λόγος γίνεται για το Q8 e-tron, το οποίο θα ενσωματώνει την τεχνολογία του επερχόμενου supercar R8 e-tron, με δύο ηλεκτρικά μοτέρ -στον μπροστινό και τον πίσω άξονα- που θα του παρέχουν αυτονομία περίπου 300 χλμ. Τέλος, φημολογείται πως θα υπάρξει και «καυτή» έκδοση RS Q8, η οποία θα διαθέτει 4λιτρο V8 twin-turbo μοτέρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
OPEL