Στην Audi φαίνεται πως δουλεύουν εντατικά πάνω στο coupe αισθητικής Q8 (κατασκοπευτική φωτό), απαντώντας έτσι στις BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Audi φαίνεται πως δουλεύουν εντατικά πάνω στο coupe αισθητικής Q8 (κατασκοπευτική φωτό), απαντώντας έτσι στις BMW X6 και Mercedes-Benz GLE Coupe.

Πράσινο φως για το Q8

6.742 Επισκέψεις στο άρθρο (23/7/2015)

Η Audi ανακοίνωσε και επισήμως πως το Q8 το μεγάλο, coupe SUV της θα είναι έτοιμο μέσα στο 2019 και εμείς έχουμε την πρώτη αποκλειστική του εικόνα.

Σε τελευταίες του δηλώσεις, ο CEO της Audi, κος Rupert Stadler, είπε πως η εταιρεία του δουλεύει εντατικά πάνω στο Q8, το οποίο στοχεύει πρωτίστως στις αγορές των ΗΠΑ, της Κίνας και της Μέσης Ανατολής, όπου τα coupe αισθητικής SUV είναι ιδιαίτερα δημοφιλή. Το μεγαλοστέλεχος της Audi θεωρεί πως ένα μεγαλύτερο μοντέλο από το πρόσφατα λανσαρισμένο Q7 δεύτερης γενιάς, θα ενδυναμώσει τη θέση της Audi στο σκηνικό της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας. Επιπλέον, ο κος Stadler αισιοδοξεί πως το εν λόγω μοντέλο θα είναι έτοιμο πριν το τέλος της τρέχουσας δεκαετίας.Η μελλοντική Q ναυαρχίδα της Audi αναμένεται να έχει μήκος άνω των 5 μέτρων, ενώ για τη μορφή της θα είναι υπεύθυνος ο αρχισχεδιαστής της φίρμας, κος Marc Lichte. Εμείς, πάντως, απευθυνθήκαμε στον «κατάσκοπό» μας, ο οποίος μας ετοίμασε κατά αποκλειστικότητα μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα για το πώς θα μπορούσε να είναι το coupe λογικής αμάξωμα του Q8.Σε μεγάλο βαθμό θα στηρίζεται στο νέας γενιάς Audi Q7, οπότε θα πατήσει και αυτό στην 2ης γενιάς πλατφόρμα MLB του Ομίλου. Η παλέτα των κινητήρων θα διαθέτει V6 και V8 σύνολα βενζίνης, αλλά και μοτέρ πετρελαίου. Επιπλέον, με βάση παλαιότερες δηλώσεις μεγαλοστελεχών της Audi, το Q8 θα έχει και υβριδική plug-in έκδοση. 
Πρόκειται για το Q8 e-tron, το οποίο θα ενσωματώνει την τεχνολογία του supercar R8 e-tron, με δύο ηλεκτρικά μοτέρ -στον μπροστινό και τον πίσω άξονα- που θα του παρέχουν αυτονομία περίπου 300 χλμ. Τέλος, φημολογείται πως θα υπάρξει και «καυτή» έκδοση RS Q8, η οποία θα διαθέτει 4λιτρο V8 twin-turbo μοτέρ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
peugeot