Το νέο VW Amarok με τη «ματιά» ενός εκ των δημιουργών του Mad Max: Fury Road

Το νέο VW Amarok με τη «ματιά» ενός εκ των δημιουργών του Mad Max: Fury Road

Το Amarok σε τοπίο Mad Max! (+vid)

3.354 Επισκέψεις στο άρθρο (2/12/2016)

Το πλέον ιδανικό περιβάλλον για τα αποκαλυπτήρια ενός off-road μοντέλου βρήκαν, στη Volkswagen της Αυστραλίας, τοποθετώντας το νέο Amarok σε τοπίο που θυμίζει Mad Max.

Η τέταρτη ταινία της σειράς Mad Max κέρδισε αποθεωτικά σχόλια από κοινό και κριτικούς, με άπαντες να εστιάζουν και στις μοναδικές εικόνες που έφερε στις οθόνες, από την έρημο της Αυστραλίας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Τι θα γινόταν όμως, αν ο υπεύθυνος για κάποιες από αυτές τις εικόνες αποφάσιζε να ασχοληθεί με την παρουσίαση ενός off-road αυτοκινήτου; Κάτι τέτοιο πρέπει να σκέφτηκαν οι άνθρωποι της Volkswagen στην Αυστραλία και κατάφεραν να δουν την ιδέα τους στην πράξη, προσλαμβάνοντας έναν από τους δημιουργούς της ταινίας για την αποκάλυψη του νέου Amarok.
 
Το αποτέλεσμα είναι ένα εντυπωσιακό video που θυμίζει σίγουρα Mad Max και δείχνει τις επιδόσεις του Amarok σε ανώμαλο έδαφος, με καμουφλαρισμένη εμφάνιση αρχικά, ώστε να έρθει τελικά και η… λύτρωση της αποκάλυψης της κανονικής εμφάνισης του νέου μοντέλου.
 
Το Amarok διατίθεται στην Αυστραλία με 3λιτρο turbo-diesel κινητήρα V6, προσφέροντας 224 άλογα και ροπή 406 lb-ft, ενώ διαθέτει και μία έξτρα λειτουργία overboost που προσθέτει επιπλέον 20 άλογα.
 
Δείτε το νέο μοντέλο στο σχετικό video:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

MERCEDES NEW RANGE
OPEL