Επεκτείνεται προς Ανατολάς ο γερμανικός κόλοσσος, με την ανακοίνωση της νέας μάρκας που έχει στα σκαριά.

Επεκτείνεται προς Ανατολάς ο γερμανικός κόλοσσος, με την ανακοίνωση της νέας μάρκας που έχει στα σκαριά.

VW: Ετοιμάζει νέα μάρκα χαμηλού κόστους

13.066 Επισκέψεις στο άρθρο (21/2/2017)

Επιβεβαιώνει η Volkswagen τα σενάρια που κυκλοφορούν εδώ και μια πενταετία, ανακοινώνοντας ότι στα σκαριά βρίσκεται μια νέα μάρκα του γκρουπ, η οποία θα είναι χαμηλού κόστους.

Μετά από 5 χρόνια σεναρίων, επιβεβαιώθηκε ότι η Volkswagen ετοιμάζει μια νεά μάρκα για το γκρουπ, η οποία θα είναι μια low cost εταιρεία και θα λειτουργεί ως σημείο εισόδου για τα αυτοκίνητα του group. Πολλοί θα σκέφτονται ότι, μέχρι τώρα, η Skoda επιτελεί αυτό τον ρόλο, ωστόσο τα μοντέλα της Τσέχικης εταιρείας συνεχώς ανεβαίνουν επίπεδο με κάθε τους ανανέωση, αγγίζοντας σταδιακά ακόμα και τα premium μονοπάτια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Όπως έχει δηλώσει και ο Frank Welsch, επικεφαλής ανάπτυξης της Volkswagen, η νέα μάρκα θα κάνει «ότι περίπου κάνει και η Dacia για την Renault». Τα μοντέλα της θα κατασκευάζονται στην Κίνα, με την αγορά της χώρας να είναι η πρώτη που θα τα υποδεχθεί. Θα βασίζονται στην πλατφόρμα PQ35 και το πρώτο μοντέλο που θα παραχθεί θα είναι ένα sedan, ενώ σύντομα θα το ακολουθήσει ένα SUV.

Mάλιστα, αποκαλύφθηκαν και κάποια στοιχεία σχετικά με την τιμή του μοντέλου της νέας μάρκας, το οποίο θα κοστίζει –σε αναλογία ισοτιμίας- 9.600 ευρώ, ενώ η παραγωγή για την νέα μάρκα θα ξεκινήσει το 2019. Πως σας φαίνεται λοιπόν αυτή η νέα κίνηση της VW; Εσείς θα αγοράζατε ένα τέτοιο μοντέλο;
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

peugeot
citroen