Έτοιμο για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το MG Cyberster των 544 PS
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτοιμο για την πρώτη του δημόσια εμφάνιση το MG Cyberster των 544 PS

2.128 Επισκέψεις στο άρθρο (23/6/2023)

Το νέο MG Cyberster που θα λανσαριστεί στην Ευρώπη το επόμενο καλοκαίρι με ισχύ έως 544 άλογα θα κάνει το ντεμπούτο του μπροστά στα μάτια του κοινού στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood.

Στο Goodwood το MG Cyberster

To MG Cyberster έκανε το ντεμπούτο του κατά την διάρκεια της Έκθεσης Αυτοκινήτου της Σαγκάης τον Απρίλιο που μας πέρασε αλλά τότε βρισκόταν σε μορφή προ-παραγωγής. Τώρα, η εταιρεία ανακοινώνει πως το ηλεκτρικό της μοντέλο θα βρίσκεται στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood, όπου οι φίλοι της μάρκας θα μπορούν να το θαυμάσουν από κοντά αλλά και να το δουν να κινείται στην διάσημη πίστα της εκδήλωσης.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στο Φεστιβάλ Ταχύτητας.Το Cyberster σηματοδοτεί την πολυαναμενόμενη επιστροφή της MG στην παραγωγή σπορ αυτοκινήτων και είμαστε έτοιμοι να μοιραστούμε πώς θα μοιάζει το συναρπαστικό μέλλον της μάρκας με αυτό το υψηλής απόδοσης, τεχνολογικά προηγμένο ηλεκτρικό. Δύο ακόμη πρεμιέρες προγραμματίζονται, στις οποίες θα αναδείξουμε την επιθυμία της MG να δημιουργήσει ηλεκτρικά αυτοκίνητα που θα εμπνέουν και θα ενθουσιάζουν», σχολιάζει ο Guy Pigounakis, Εμπορικός Διευθυντής της MG.

Συνέχεια του άρθρου >>>
home pro
ETRANSIT VS ESPRINTER