Εσωτερικό-Χώροι

29.872 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2022)
O στάνταρ της έκδοσης ψηφιακός πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και η οθόνη αφής 8ΆΆ δίνουν μία hi-tech νότα στην καμπίνα του i20.
4 Φωτογραφίες »

O στάνταρ της έκδοσης ψηφιακός πίνακα οργάνων 10,25 ιντσών και η οθόνη αφής 8ΆΆ δίνουν μία hi-tech νότα στην καμπίνα του i20.

Εσωτερικό: Ηi-tech i20, glamour 208, νεανικό Fiesta και εργονομικό Corsa


Η καμπίνα του 208 είναι κορυφάια στην κατηγορία όσον αφορά στην αίσηση πολυτέλειας που δίνει χάρη στα ποιοτικά υλικά και τον ξεχωριστό της διάκοσμο.
4 Φωτογραφίες »

Η καμπίνα του 208 είναι κορυφάια στην κατηγορία όσον αφορά στην αίσηση πολυτέλειας που δίνει χάρη στα ποιοτικά υλικά και τον ξεχωριστό της διάκοσμο.

Ευχάριστη είναι εικόνα που θα συναντήσουμε και στις καμπίνες των τεσσάρων μοντέλων. To Peugeot 208 διαθέτει το πιο εντυπωσιακό εσωτερικό στην κατηγορία, συνδυάζοντας την premium αίσθηση ποιότητας με το μοντέρνο σχεδιασμό. Μαλακά και άριστα φινιρισμένα πλαστικά στο ταμπλό, (έξτρα) ψηφιακός 3D πίνακας οργάνων, διακόπτες τύπου πιάνο και φυσικά η οθόνη αφής (έως 10 ίντσες, ανάλογα την έκδοση) του infotainment δένουν αρμονικά μεταξύ τους.

Ποιοτικά και μαλακά στην αφή μέρη θα συναντήσουμε και στο Corsa και στο Fiesta. To δεύτερο έχει πιο νεανική υπόσταση με μια «παχιά» στεφάνη στο τιμόνι, όμορφα τοποθετημένη οθόνη και διάταξη που επιτρέπει το χειρισμό όλων των λειτουργιών εύκολα.

Πιο ουδέτερος είναι ο διάκοσμος του Opel Corsa, όπου η σχεδίαση ακολουθεί μια οριζόντια λογική, με συναρμολόγηση και εργονομία να βρίσκονται στα γνωστά υψηλά επίπεδα. Στα high-light βέβαια είναι ο (εξτρα) πλήρως ψηφιακός πίνακας οργάνων και η έως 10 ιντσών οθόνη αφής, η οποία είναι κομψά ενσωματωμένη στο ταμπλό.

Σε αυτές τις εκδόσεις πιο hi-tech είναι το Hyundai i20, χάρη στον στάνταρ ψηφιακό πίνακα οργάνων και τη μεγάλη οθόνη αφής 8``. Παρά το γεγονός πως χρησιμοποιούνται αποκλειστικά σκληρά πλαστικά στο εσωτερικό του, εμφανίζει καλή ποιότητα και κορυφαία συναρμολόγηση, καθώς και εργονομία.

Χώροι: Κορυφαίο σε χώρους το Hyundai i20

Στον τομέα των χώρων για τους επιβάτες το i20 κερδίζει τους ανταγωνιστές του, έχοντας το μεγαλύτερο πλάτος πίσω καθίσματος, που επιτρέπει να φιλοξενηθούν ακόμα και 3 ενήλικοι, οι οποίοι παράλληλα θα έχουν περισσότερο αέρα και στα γόνατα και στα κεφάλια τους. Μάλιστα έχει και το μεγαλύτερο πορτ-μπαγκάζ με 352 λτ., έναντι 311 λτ. των Fiesta και 208 και 309 λτ. του Corsa. Πάντως και στα τρία εναπομείναντα μοντέλα 4 επιβάτες θα βολευτούν ακόμα και να ταξιδέψουν, αφού οι παραχωρήσεις που θα κληθούν να κάνουν είναι ελάχιστες.

Σελίδα 1Ford Fiesta Vs Hyundai i20 Vs Opel Corsa Vs Peugeot 208
Σελίδα 2Σχεδίαση: Το 208 έχει μια elegance και δυναμική αύρα
Σελίδα 3Εσωτερικό-Χώροι
Σελίδα 4Κινητήρας: Οι 125 ίπποι κάνουν τη διαφορά
Σελίδα 5Στο δρόμο: Πιο fun το Fiesta, από κοντά το 208, με άνετο χαρακτήρα τα i20 και Corsa
Σελίδα 6Τι επιλέγουν οι 3 τύποι του AutoΤρίτη
Σελίδα 7Μετρήσεις & τεχνικά χαρακτηριστικά
LEASING FORD VS OPEL
MONTELA