Hall 1 – Τα best sellers & mainstream μοντέλα του αύριο

Στο Hall 1 της digital έκθεσης του AutoΤρίτη θα βρείτε τα best seller και τα mainstream αυτοκίνητα του αύριο. Τα αυτοκίνητα που θα αγοράσετε και θα οδηγήσετε το επόμενο 6μηνο, αυτοκίνητα όπως το νέο τα Toyota Yaris & Yaris Cross, το νέο Hyundai i20 ή το ανανεωμένο Peugeot 3008.

Toyota Yaris
Είναι το best seller της ελληνικής αγοράς τα τελευταία 8 χρόνια. Η νέα γενιά έχει σχεδίαση που εντυπωσιάζει, brand-new κινητήρες (πραγματική κατανάλωση από 3,2 λτ./100 χλμ.) και πατάει σε νέα πλατφόρμα. Highlight του οπωσδήποτε και οι αερόσακοι μεταξύ οδηγού και συνοδηγού. περισσότερα »

Kia Picanto facelift
Από τα λίγα μίνι που θα βρεις με 1.000άρη turbo κινητήρες και σβέλτες επιδόσεις. Οι αλλαγές στην εμφάνιση είναι διακριτικές. Στην Ελλάδα αναμένεται με το νέο έτος περισσότερα »

Hyundai i20
Είναι η πιο πρόσφατη άφιξη στην κατηγορία B. Διαθέτει χειροκίνητο κιβώτιο το οποίο αν αφήσεις γκάζι στην εθνική βάζει μόνο του νεκρά για μείωση της κατανάλωσης και μετά ξαναβάζει ταχύτητα όταν πατήσεις πάλι γκάζι! Στα high-light του επίσης οι mild hybrid κινητήρες (100 & 120 PS). Σχεδίαση και χώροι φαίνεται να αρέσουν στο κοινό. περισσότερα »

Kia Rio facelift
Η σημαντικότερη προσθήκη είναι οι mild hybrid κινητήρες και το έξυπνο χειροκίνητο κιβώτιο με λειτουργία coasting (αντίστοιχη γκάμα με το νέο Hyundai i20). Στην Ελλάδα αναμένεται στα τέλη του έτους, ενώ δεν έχουν ακόμη ανακοινωθούν οι τιμές του. περισσότερα »

Toyota Yaris Cross
Θα είναι το μικρότερο SUV της Toyota και η εμπορική επιτυχία του σίγουρη. Δανείζεται στοιχεία από το Yaris, ενώ είναι από τα λίγα 4κίνητα στην κατηγορία. Μήκος έχει στα 4,2 μέτρα και πορτ-μπαγκάζ στα 390 λίτρα. Στην Ευρώπη θα έρθει το 2021. περισσότερα »

Peugeot 3008 facelift
Θα έρθει στην Ελλάδα στα τέλη της χρονιάς. Αν και facelift, το μπροστινό μέρος αλλάζει ριζικά. Μικρές είναι οι αλλαγές στο εσωτερικό, ίδια είναι η γκάμα των κινητήρων. Στην Ελλάδα θα έρθει στα τέλη του έτους. περισσότερα »

Dacia Sandero & Sandero Stepway
Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει για την Dacia με αυτό το μοντέλο. Το νέο Sandero πατάει στην πλατφόρμα του νέου Renault Clio, δανείζεται τους κινητήρες του, και εμφανισιακά αρέσει. Από τα λίγα μοντέλα που βγαίνουν σε LPG. Ο χώρος αποσκευών είναι στα 328 λίτρα. Στην Ελλάδα αναμένεται την άνοιξη του 2021. περισσότερα »

Hyundai i20 N Line
Είναι η πιο σπορτίφ έκδοση για τη νέα άφιξη της Hyundai. Με πιο άγριο look, τεχνολογία mild hybrid και δύο ιπποδυνάμεις έως 120 άλογα, είναι η κατάλληλη λύση για όσους θέλουν μια κάπως πιο «πικάντικη» version στο μάτι και στο δρόμο. περισσότερα »

Citroen C4 & ë-C4
Εμφανισιακά θέλει να μας θυμίσει την GS και είναι λίγο επιβατικό, λίγο SUV και λίγο Coupe. Η ανάρτηση φέρει τα πατενταρισμένα Progressive Hydralic Cushios και υπόσχεται να σε έχει στον... αφρό. Πρώτη φορά και ως ηλεκτρικό, με ίδιες μπαταρίες και τεχνολογία με τα υπόλοιπα ηλεκτρικά του PSA Group. Στην Ελλάδα στα τέλη του 2020. περισσότερα »