Hall 6 – Concept: Το μέλλον της αυτοκίνησης

Πρωτότυπα ή αλλιώς concept. Με αυτά οι άνθρωποι των εταιρειών κάνουν τις προτάσεις τους για το μέλλον της αυτοκίνησης, ενώ παράλληλα «κόβουν κίνηση» στις εκθέσεις για τις αντιδράσεις των επισκεπτών. Νέες τεχνολογίες, φουτουριστικά σχήματα, μελλοντικά best sellers και πολλά ακόμη…

Nissan Ariya
Το «ηλεκτρικό Qashqai», το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό SUV της Nissan, ακούει στο όνομα Ariya. Αυτονομία έως και 610 χλμ., δύο ηλεκτροκινητήρες με ισχύ έως 394 άλογα και hi-tech καμπίνα στα highlights! περισσότερα »

Renault Megane eVision
Το Megane έγινε ηλεκτρικό και Crossover! Το πρωτότυπο Megane eVision δείχνει τον –φουτουριστικό- δρόμο που φαίνεται πως θα ακολουθήσει το δημοφιλές μικρομεσαίο της Renault με την αυτονομία του concept να κυμαίνεται στα 450 χιλιόμετρα. Μην ξεχνάμε πως η Renault ξέρει από ηλεκτρικά, έχοντας το best seller, Zoe, στο ρόστερ της. περισσότερα »

Skoda Slavia
Είναι η Skoda Scala κάμπριο, ένα project φοιτητών που με αρκετό κόψε-ράψε και τμήματα από την Octavia RS και το Kodiaq RS έφτιαξαν κάτι εντελώς διαφορετικό. περισσότερα »

Jeep Grand Wagoneer
Το Wagoneer επιστρέφει για τη Jeep σε μορφή concept αρχικά. Ένα Plug-in υβριδικό μεγάλο SUV που έχει macho τετράγωνη λογική στη σχεδίαση και 7 οθόνες για τους επιβάτες μεγέθους από 10,1 έως και 12,3 ιντσών. περισσότερα »

Mercedes EQS
Έχει βαφτιστεί ως η νέα S-Class χωρίς ρύπους, όμως η ίδια η Mercedes έχει αποκαλύψει ότι θα έχει εντελώς δικό της χαρακτήρα και ντιζάιν. Οι Γερμανοί δεν θα έχαναν ευκαιρία να την παρουσιάσουν στην έκθεση, ούτε κι εμείς προφανώς... περισσότερα »

Mercedes EQA
Teaser για τη νέα EQA έχουμε, φήμες και πληροφορίες κυκλοφορούν. Πώς λοιπόν να μη δούμε ένα πρωτότυπο, ηλεκτρικό, μικρομεσαίο Crossover από τη Mercedes-Benz στη Διεθνή Έκθεση του AutoΤρίτη; Μάθετε όλα όσα γνωρίζουμε και δείτε πως μπορεί να μοιάζει η επερχόμενη EQA. περισσότερα »

Audi Q4 e-tron Sportback
Με μια εσάνς από ταινία του Hollywood, μιας και τα Audi e-tron συμμετέχουν στους «Εκδικητές» της Marvel, μίνιμαλ σχεδιασμό, άκρως hi-tech προσανατολισμό και ηλεκτρικούς κινητήρες ισχύος 306 ίππων συναντούμε στο Hall 6 την coupe εκδοχή του Q4 e-tron. περισσότερα »