Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Δεν ...χορταίνει διακρίσεις και βραβεία το νέας γενιάς Isuzu D-Max!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δεν ...χορταίνει διακρίσεις και βραβεία το νέας γενιάς Isuzu D-Max!

Βραβείο αξιοπιστίας για το Isuzu D-Max

5.318 Επισκέψεις στο άρθρο (18/3/2022)

Ένα ακόμα επίζηλο βραβείο βάζει στη συλλογή του το νέας γενιάς Isuzu D-Max, το οποίο βραβεύτηκε για μία ακόμα φορά για την ανθεκτικότητα και την αξιοπιστία του, αποσπώντας τον τίτλο «Best All-terrain Workhorse».

Το καλύτερο Pick-Up «σκυλί» το Isuzu D-Max!

  • Βραβείο «Best All-terrain Workhorse»
  • Πλήθος διεθνών διακρίσεων
  • Πρωταγωνιστής και στα δικά μας «Best Pro Car» βραβεία
  • Σε άνοδο πέρυσι οι πωλήσεις κατά 112,3%
 
Ένα ακόμα βραβείο αξιοπιστίας απέσπασε το Isuzu D-Max, το οποίο στα φετινά βρετανικά βραβεία «Fleet News Awards 2022», απέσπασε τον τίτλο «Best All-terrain Workhorse», ο οποίος σε ελεύθερη μετάφραση θα μπορούσε να αποδοθεί ως «δουλευταράς» ή «σκυλί», ωστόσο για να διατηρήσουμε την κοσμιότητά μας, κάνουμε λόγο για βραβείο αξιοπιστίας και ανθεκτικότητας.
 
Μιλώντας για το Isuzu D-Max, οι κριτές στα Fleet News Awards είπαν: «Αυτό το όχημα πάει οπουδήποτε, έχει εξαιρετικό συνολικό κόστος ιδιοκτησίας, υψηλή υπολειμματική αξία, εξαιρετική αξιοπιστία και συνοδεύεται από κορυφαία στην αγορά εγγύηση. Και με εξαιρετικό ωφέλιμο φορτίο και ικανότητα ρυμούλκησης, είναι ο ξεκάθαρος νικητής για τους στόλους».


Το βραβείο αξιοπιστίας «Best All-terrain Workhorse» απονεμήθηκε πρόσφατα στο Isuzu D-Max, από την επιτροπή των βρετανικών βραβείων «Fleet News Awards 2022».

Το βραβείο αξιοπιστίας «Best All-terrain Workhorse» απονεμήθηκε πρόσφατα στο Isuzu D-Max, από την επιτροπή των βρετανικών βραβείων «Fleet News Awards 2022».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η εμπορική επιτυχία

Αξίζει να αναφερθεί, πως πέρυσι η Isuzu UK σημείωσε στο Ην. Βασίλειο 3.688 του Isuzu D-Max, μια επίδοση που συνιστά μια άνοδο της τάξης του 16,9% σε σχέση με το 2020, όταν είχαν ταξινομηθεί 3.154 μονάδες του δημοφιλούς ιαπωνικού Pick-Up. «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να παραλάβουμε αυτό το νέο Fleet News Award, το οποίο αποτελεί πραγματική επικύρωση και αναγνώριση για το Isuzu D-Max ως γνήσιο εκτός δρόμου “άλογο” εργασίας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Neil Scott, National Fleet Sales Manager της Isuzu UK.
 
Σημειώνεται, πως κατά τη διάρκεια της περσινής χρονιάς το Isuzu D-Max αύξησε ποσοστιαία τις εν Ελλάδι πωλήσεις του κατά 112,3% (!),αποτελώντας ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της κατηγορίας του στη χώρα μας, όπου εισάγεται από την εταιρεία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

Καταιγισμός διακρίσεων

Υπενθυμίζεται, πως δεν είναι η πρώτη φορά που το Isuzu D-Max παίρνει ένα βραβείο, ενώ πρέπει να τονίσουμε πως η μεγαλύτερη από όλες τις διακρίσεις που έχει λάβει μέχρι στιγμής, είναι τα 5 αστέρια στα crash-test του Euro NCAP, μία επίδοση που μόνο το εν λόγω μοντέλο έχει καταφέρει να επιτύχει μέχρι στιγμής στην κατηγορία.
 
Από εκεί και πέρα, το νέο Isuzu D-Max ψηφίστηκε πέρυσι για 9η συνεχή χρονιά ως «Best Workhorse Pick-Up» στα βραβεία του βρετανικού περιοδικού Trade Van Driver. Νωρίτερα, μία ακόμα σημαντική διάκριση είχε έρθει από το Ηνωμένο Βασίλειο, όταν στο Isuzu D-Max είχε απονεμηθεί ο τίτλος του «Best Pick-Up» στα γνωστά βραβεία «Business Vans Awards». Επιπλέον, στις αρχές του 2021 οι δημοσιογράφοι του βρετανικού περιοδικού «4x4 Magazine», το είχαν αξιολογήσει ως το καλύτερο μοντέλο της χρονιάς στην κατηγορία του, χαρίζοντάς του τον επίζηλο τίτλο «2021 Pick-Up of the Year».
 
Στο μεταξύ, στον δικό μας διαγωνισμό «Best Pro Car» για το 2020, το νέο Isuzu D-Max είχε ψηφιστεί ως το «Πιο Πολύ-Αναμενόμενο Επαγγελματικό της Χρονιάς», ενώ την επόμενη χρονιά οι αναγνώστες που συμμετείχαν στον διαγωνισμό – θεσμό «Best Pro Car 2021», του είχαν απονείμει το 2ο Βραβείο του «Καλύτερου Επαγγελματικού της Χρονιάς»!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »