ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ KAI ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ AYTOKINHTO

Νέα Ηλεκτροκίνητα ή Plug in Επαγγελματικά οχήματα. Νέα μοντέλα, Τest, Παρουσίασεις & Leasing προτάσεις για αγορά ηλεκτροκίνητων. Ελαφρά (van & vanettes) & Bαρέα ηλεκτροκίνητα οχήματα (Φορτηγά, Λεωφορεία). Νέες τεχνολογίες μπαταριών. Υποδομές φόρτισης. Ταχυφορτιστές & AC ή DC Wall box Φορτιστές. After Sales Services ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών αυτοκινήτων. Ηλεκτροκίνηση & επαγγελματικό όχημα στην Ελλάδα.

Το Flex EVan θα είναι ένα ακόμη ηλεκτρικό ελαφρύ επαγγελματικό που θα λανσάρουν (από κοινού) οι Renault / Nissan στην ΕΕ από το 2026.

Τα «κοινά» σχέδια για ηλεκτρικά Vans στην ΕΕ από τις Renault & Nissan

Τρίτη, 7 Φεβρουαρίου 2023

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, οι εταιρείες Renault, Nissan & Mitsubishi ανακοίνωσαν τα μελλοντικά τους πλάνα μεταξύ των οποίων περιλαμβάνεται το λανσάρισμα ενός νέου ηλεκτρικού Van από τις δύο πρώτες στην Ευρώπη έως το 2026.

Με μοντέλα όπως το νέο eDeliver 9, η Maxus Motors προσφέρει άκρως ανταγωνιστικές προτάσεις και στην ελληνική αγορά.

Maxus Motors: Σύμμαχος στο κατώφλι της ηλεκτροκίνησης

Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2023

Βασισμένη στις «πλάτες» του μητρικής SAIC, η Maxus Motors αυξάνει συνεχώς τα μερίδια πωλήσεων της στην ΕΕ (και στην Ελλάδα) προσφέροντας μια πληρέστατη γκάμα αμιγώς ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων που εγγυώνται την αποδοτικότητα του σύγχρονου επαγγελματία. Ανακαλύψτε την…

Το νέο Iveco Daily είναι το πληρέστερο Μεγάλο Van της αγοράς στην παρούσα φάση!

Νέο Iveco Daily: Ο ιδανικός «συνεργάτης»!

Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023

Με εντυπωσιακό τεχνολογικό υπόβαθρο στους τομείς της ασφάλειας και της συνδεσιμότητας, το νέο Iveco Daily είναι ικανό να μεταφέρει... τα πάντα και να διασφαλίσει την αποδοτικότητα του ιδιοκτήτη και την άνεση του οδηγού.

Η 3η γενιά του Chevrolet Montana που η GM λάνσαρε πριν από λίγο καιρό στην Λατ. Αμερική δεν αποκλείεται τελικά να προωθηθεί και στις ΗΠΑ.

Νέο μικρό Pick-Up εξελίσσει η GM

Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2023

Το λανσάρισμα ενός νέου μικρού Pick-Up, αρχικά στην αγορά των ΗΠΑ, εξετάζει η General Motors θεωρώντας μάλιστα πως θα μπορούσε να είναι και αμιγώς ηλεκτρικό, με το κόστος του να μην υπερβαίνει τα 30.000 δολάρια, στην περίπτωση που τελικά εγκριθεί η παραγωγή του.

Το Maxus eDeliver 9 συγκαταλέγεται μεταξύ των πληρέστατων Μεγάλων e-Vans της ελληνικής αγοράς.

Στο τιμόνι του νέου, ηλεκτρικού Maxus eDeliver 9!

Παρασκευή, 13 Ιανουαρίου 2023

Με ιδιαίτερα πλούσιο εξοπλισμό σε όλες τις εκδόσεις, πλήρως ηλεκτρικό και με μεγάλη αυτονομία, το Maxus eDeliver 9 αποτελεί μια προσεχτικά εξελιγμένη λύση για τον κλάδο των ηλεκτρικών Vans, με «γενναιόδωρο» χώρο φόρτωσης ενώ, η πρακτικότητα και το προηγμένο τεχνολογικό του υπόβαθρο εκπλήσσουν ευχάρ

Ποιο είναι το τελικό το Όφελος από την επιλογή ενός ηλεκτρικού Van έναντι της συμβατικής του έκδοσης;

Fiat Scudo BEV Vs Diesel: ηλεκτρικό προβάδισμα!

Τετάρτη, 4 Ιανουαρίου 2023

Η επιλογή της αμιγώς ηλεκτρικής έκδοσης του νέου Fiat Scudo Van μπορεί να επιφέρει μείωση στα έξοδα μιας επιχείρησης έως και κατά 86,67% για την πρώτη 5ετία, μόνο από το κόστος καυσίμου Παράλληλα μόνο απαγορευτικό δεν χαρακτηρίζεις το κόστος του! Δείτε γιατί…

Τα επαγγελματικά οχήματα -ελαφρά και βαρέα- περνάνε με ταχείς ρυθμούς στη νέα εποχή σε ό,τι έχει να κάνει με την αποδοτικότητα, την ασφάλεια και φυσικά τους ρύπους που εκπέμπουν.

Ένα όχημα για κάθε επαγγελματία!

Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2022

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία, δεν είναι δυνατόν οι μεταφορές να παραμείνουν όπως τις γνωρίζαμε. Ούτε φυσικά τα επαγγελματικά οχήματα της νέας εποχής, που πρέπει να είναι οικονομικά, καθαρά, άνετα και ασφαλή. Δείτε όλες τις νέες τάσεις και ορισμένα από τα οχήματα που ικανοποιούν τις σύγχρονες αν

Δείτε ορισμένα από τα κορυφαία Μεσαία & Μεγάλα Ηλεκτρικά Van που μπορείτε να αποκτήσετε σήμερα.

Οι Top προτάσεις Ηλεκτρικών Van της αγοράς

Δευτέρα, 19 Δεκεμβρίου 2022

Πολλές και άκρως αποδοτικές οι προτάσεις της κατηγορίας των ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών, υπόσχονται σημαντική μείωση του κόστους χρήσης και συντήρησης σε σχέση με τις συμβατικές. Με αυτό το δεδομένο, συγκεντρώσαμε και σας παρουσιάζουμε ορισμένες και εκ των κορυφαίων, που καλύπτουν το σύνολο τω

Ηλεκτρικά Επαγγελματικά: Δε μένουν – Δε χαλάνε, με full οικονομία πάνε!

Ηλεκτρικά Επαγγελματικά: Δε μένουν – Δε χαλάνε, με full οικονομία πάνε!

Πέμπτη, 15 Δεκεμβρίου 2022

Τελικά τα ηλεκτρικά - παρά τις διεθνείς «δυσκολίες» - κερδίζουν ολοένα και μεγαλύτερο μερίδιο στην αγορά επαγγελματικών, εφόσον δεν είναι σαν… «τοστιέρες», «δε μένουν στον δρόμο», δε δείχνουν να «χαλάνε» οι μπαταρίες τους και άλλα πολλά που τους καταλόγιζαν οι αρνητές τους. Πάμε να δούμε 3 από τα πι

Το νέο Volvo FH Electric προσφέρει αυτονομία έως και 300km.

Η Volvo Trucks βάζει στην πρίζα τις βαριές μεταφορές!

Τετάρτη, 14 Δεκεμβρίου 2022

Ανακαλύψτε τις νέες, αμιγώς ηλεκτροκίνητες, προτάσεις της Volvo Trucks για τον τομέα των βαρέων επαγγελματικών οχημάτων, τα FM & FH Electric, που είναι σε θέση να υποστηρίξουν συρμούς οχημάτων έως και 44t. καθώς και πάσης φύσεως υπερκατασκευές για όλους τους κλάδους.

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένονται μια σειρά ηλεκτρικών ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων. Δείτε ποια είναι, πότε έρχονται και τι χαρακτηριστικά θα έχουν. Στη φωτό το Ford E-Transit Custom.

Τα ηλεκτρικά LCVs που αναμένονται άμεσα

Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2022

Αν δεν είστε ακόμα έτοιμοι να κάνετε τη μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση και θέλετε να αξιολογήσετε τις επιπλέον επιλογές που θα έχετε το προσεχές διάστημα, δείτε τα επαγγελματικά οχήματα μηδενικών ρύπων που αναμένονται.

Το μοντέλο «VN5» της LEVC είναι η νέα Plug-In Hybrid πρόταση στα Μεσαία Vans της ελληνικής αγοράς.

Βάζουμε στην πρίζα το υβριδικό LEVC VN5 (+vid)

Δευτέρα, 28 Νοεμβρίου 2022

Το νέο «Plug-In Hybrid» Μεσαίο Van της LEVC αποτελεί μια ξεχωριστή πρόταση στην ελληνική αγορά, τόσο σχεδιαστικά, όσο και λόγω του περιορισμένου κόστους χρήσης που του διασφαλίζει η σύμπραξη βενζινοκινητήρα/ηλεκτροκινητήρα. Εξάλλου, μπορεί να διανύσει έως και 543km χωρίς ανεφοδιασμό!

Συγκριτικό κορυφής στα Ηλεκτρικά Van: πού υπερτερούν και πού υστερούν τα Fiat E-Ducato και Ford E-Transit.

Συγκρίνουμε τα Fiat E-Ducato και Ford E-Transit: πού κερδίζουν & πού χάνουν

Δευτέρα, 21 Νοεμβρίου 2022

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τα δύο κορυφαία e-Vans της αγοράς: το Ford E-Transit που εντυπωσιάζει με την ισχύ του και το Fiat E-Ducato που υπερτερεί σε αυτονομία. Τι γίνεται με τις μεταφορικές δυνατότητες των δύο Μεγάλων Ηλεκτρικών Van; Πόσο χρόνο πρέπει να μείνουν στην πρίζα πριν πιάσουν πάλι δουλειά;