ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗ KAI ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ AYTOKINHTO

Νέα Ηλεκτροκίνητα ή Plug in Επαγγελματικά οχήματα. Νέα μοντέλα, Τest, Παρουσίασεις & Leasing προτάσεις για αγορά ηλεκτροκίνητων. Ελαφρά (van & vanettes) & Bαρέα ηλεκτροκίνητα οχήματα (Φορτηγά, Λεωφορεία). Νέες τεχνολογίες μπαταριών. Υποδομές φόρτισης. Ταχυφορτιστές & AC ή DC Wall box Φορτιστές. After Sales Services ηλεκτροκίνητων επαγγελματικών αυτοκινήτων. Ηλεκτροκίνηση & επαγγελματικό όχημα στην Ελλάδα.

Στις υπηρεσίες shuttle service «AstyBus» της Αστυπάλαις, εντάχθηκαν πρόσφατα τρία VW ID. Buzz, που είναι διαθέσιμα για χρήση από το κοινό για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Το ID. Buzz στη συγκοινωνία της Αστυπάλαιας

Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2022

Στην αστική συγκοινωνία της Αστυπάλαιας εντάχθηκαν τα πρώτα VW ID. Buzz της χώρας μας, στο πλαίσιο των υπηρεσιών «AstyBus», που αποτελούν μέρος του καινοτόμου οικοσυστήματος έξυπνης και οικολογικής μετακίνησης, «astyMOVE», τη μοναδική για τα ελληνικά δεδομένα υπηρεσία κατά παραγγελία κινητικότητας.

Το ηλεκτρικό VW ID. Buzz Cargo βραβεύτηκε ως «International Van of the Year 2023».

«International Van of the Year 2023» το VW ID. Buzz Cargo

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022

Με ένα επίζηλο βραβείο, αυτό του «Διεθνούς Van της Χρονιάς 2023», ξεκινάει την εμπορική του πορεία το VW ID. Buzz Cargo, η οποία όλα δείχνουν πως θα είναι ιδιαίτερη επιτυχημένη, αν κρίνουμε από τις περισσότερες από 13.700 παραγγελίες που έχουν ήδη τοποθετηθεί για το νέο ηλεκτρικό μοντέλο, από τις οπ

Το 2024 θα ξεκινήσει η παραγωγή του 1ου ηλεκτρικού φορτηγού μεγάλων αποστάσεων της Mercedes-Benz Trucks, του eActros LongHaul που εμφανίστηκε σε πρωτότυπη μορφή στην έκθεση ΙΑΑ Transportation 2022.

Με αυτονομία έως και 800 χλμ. το eActros LongHaul

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2022

Το φετινό βραβείο καινοτομίας «Truck Innovation Award» απονεμήθηκε στο eActros LongHaul και όχι άδικα, καθώς το ηλεκτρικό φορτηγό της Mercedes-Benz Trucks φορτίζει τις μπαταρίες του σε μισή ώρα εμφανίζοντας αυτονομία 500 χλμ., ενώ αν συνδυαστεί με κάποιο προηγμένο ηλεκτρικό τρέιλερ, μπορεί να διανύσ

Πλήθος επιλογών και προηγμένα χαρακτηριστικά για το νέο, πλήρως ηλεκτρικό Iveco eDaily BEV.

Νέο Iveco eDaily: ηλεκτρικό μπαταρίας & υδρογόνου

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2022

H Iveco παρουσιάζει στην έκθεση ΙΑΑ Transportation 2022 το νέο eDaily BEV, ένα ηλεκτρικό van που εντυπωσιάζει με τα χαρακτηριστικά του. Την ίδια στιγμή μας συστήνει σε πρωτότυπη μορφή το eDaily FCEV, το υδρογονοκίνητο van που εξελίσσει σε συνεργασία με τη Hyundai.

Η Volvo Trucks ξεκίνησε να παράγει στη Σουηδία τα ηλεκρικά βαρέα φορτηγά των 44 τόνων, τα Volvo FH, FM και FMX Electric.

Volvo Trucks: ξεκινά η παραγωγή των βαρέων ηλεκτρικών φορτηγών

Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2022

Η Volvo Trucks γίνεται η πρώτη εταιρεία που ξεκινά την παραγωγή -όχι ενός αλλά τριών- ηλεκτρικών βαρέων φορτηγών, με τη σουηδική αυτοκινητοβιομηχανία να έχει πλέον στη γκάμα της έξι φορτηγά μηδενικών ρύπων, τα οποία καλύπτουν το 45% των μεταφορικών αναγκών.

Η πρωτοπόρος στα λεωφορεία υδρογόνου, Solaris, παρουσίασε το νέο, αρθρωτό Urbino 18 hydrogen.

Νέο Solaris Urbino 18 hydrogen αυτονομίας 350 χλμ. (+vid)

Πέμπτη, 15 Σεπτεμβρίου 2022

Με κυψέλες καυσίμου που γεμίζουν με 51,2 κιλά υδρογόνου σε 20 λεπτά, αλλά και με μια βοηθητική μπαταρία 60 kWh που φορτίζει στην πρίζα, το ολοκαίνουργιο Solaris Urbino 18 hydrogen, είναι ένα αρθρωτό λεωφορείο αυτονομίας 350 χλμ., που μπορεί να μεταφέρει άνετα και με ασφάλεια έως και 140 επιβάτες.

Συγκριτικό κορυφής στα Ηλεκτρικά Van: πού υπερτερούν και πού υστερούν τα Fiat E-Ducato και Ford E-Transit.

Συγκρίνουμε τα Fiat E-Ducato και Ford E-Transit: πού κερδίζουν & πού χάνουν

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022

Βάζουμε στο μικροσκόπιο τα δύο κορυφαία e-Vans της αγοράς: το Ford E-Transit που εντυπωσιάζει με την ισχύ του και το Fiat E-Ducato που υπερτερεί σε αυτονομία. Τι γίνεται με τις μεταφορικές δυνατότητες των δύο Μεγάλων Ηλεκτρικών Van; Πόσο χρόνο πρέπει να μείνουν στην πρίζα πριν πιάσουν πάλι δουλειά;

Ένα λεπτό είναι αρκετό για ένα κλαρκ για να αφαιρέσει το παλιό αμάξωμα και να προσθέσει ένα νέο, στο Sevic V500e.

Micro eVan εναλλασσόμενων αμαξωμάτων (+vid)

Τετάρτη, 14 Σεπτεμβρίου 2022

Με μικροσκοπικές διαστάσεις που το καθιστούν ιδανικό για την πόλη, το Sevic V500e είναι η επαγγελματική εκδοχή των micro-cars, ένα e-Van που εντυπωσιάζει με τα έως και 300 χλμ. αυτονομίας, το σύστημα εναλλαγής αμαξωμάτων σε 1 λεπτό και την τιμή του, που εκκινεί από τα 25 χιλιάρικα.