Τι λένε για το Falken Ziex ZE310 Ecorun στην Ελλάδα και στον κόσμο;

34.991 Επισκέψεις στο άρθρο (19/3/2024) English
Τι λένε για το Falken Ziex ZE310 Ecorun στην Ελλάδα και στον κόσμο;

Όσον αφορά την ικανοποίηση των κατόχων του, σύμφωνα με διεθνείς έρευνες το 77% όσων έχουν αγοράσει Falken Ziex ZE310 Ecorun έμειναν ικανοποιημένοι και θα το αγόραζαν ξανά. Ας δούμε όμως ορισμένα σχόλια κατόχων του, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

 
«Έχω την εντύπωση ότι κρατάνε πιο καλά από τα Primacy 3,ειδικά σε βρεγμένο...ευχάριστη έκπληξη το Falken Ziex 310».
 
«Πολύ καλό κράτημα στις στροφές κ το αυτοκίνητο νιώθεις ότι φεύγει πιο γρήγορα!!
Το προτείνω ανεπιφύλακτα».
 
«Πολύ καλά ελαστικά στο στεγνό και βρεγμένο. Δοκιμασμένα, με 208 diesel, στον περιφερειακό Θεσ/νίκης και για τις 2 περιπτώσεις. Μετά απο 20000km πόλης και ταξιδιών μέτρια φθορά και συνεχίζει η πολύ καλή απόδοση στο στεγνό και βρεγμένο».
 
«Πρώτη φορά τοποθετήθηκαν σε Golf 4. Τα προηγούμενα ήταν Bridgestone αλλά δεν τα είχα ευχαριστηθεί. Με το που έβαλα τα Falken το αμάξι είχε καλύτερη συμπεριφορά. Και είναι και πιο φτηνά. Επίσης μου έδωσαν και ένα χρόνο γραπτή εγγύηση».
 
«Τα τοποθέτησα σε ford focus mk2 1.6 tdci sw τα λάστιχα σε σύγκριση με τα Continental Contact 5 τα οποία τα είχα πάρει μεταχειρισμένα και ήταν 7 χρονών και το αμάξι έως και την τελευταία μέρα π τα άλλαξα όσο και να το έτρεχα σε στροφές δεν μ χε γλιστρήσει ποτέ. Βάζοντας τα Falken σε στεγνό οδόστρωμα μπορώ να πω πως δεν έμεινα ευχαριστημένος έχε γλιστρήσει αρκετές φορές σε στροφές και γλιστράnε με το παραμικρό παρόλο π τα χω 5 μήνες. Σε βρεγμένο είναι αρκετά καλά δεν γλιστράνε, είναι αθόρυβα αλλά δεν θα τα ξανά έβαζα».

«Μετά από 30.000 χλμ και 3½ χρόνια πάνω σε Fiat Tipo sedan 2016, έχω να πω τα εξής:

-Εξαιρετικά στην βροχή, δεν πλέουν σε πολύ νερό.
-Πολύ καλά σε στεγνό οδόστρωμα, με τάσεις υποστροφής σε στροφές με αρκετή ταχύτητα. Λογικό αφού είναι λάστιχο Touring και όχι υψηλών επιδόσεων. Ποτέ όμως επικίνδυνα αφού σε προειδοποιούν.
-θόρυβος ανάλογα με την ποιότητα του οδοστρώματος. Σε καινούργια άσφαλτο(σπάνιο για την Ελλάδα) είναι αθόρυβα.
-Αντοχή μεγάλη, το πέλμα έχει μειωθεί σε λογικά πλαίσια».

«Μετά από Continental και Michelin, μεγάλη απογοήτευση κ τα δυο, κανένα κράτημα σε συνθήκες μικρής ολισθηρότητας. Είπα να δοκιμάσω τα Falken, σίγουρα vfm και οι πρώτες εντυπώσεις είναι άψογες».

«Πραγματικά αξίζουν τα λεφτά τους με το παραπάνω, normal οδήγηση σε οικογενειακό αυτοκίνητο για πολλά αθόρυβα και εξαιρετικά άνετα χιλιόμετρα».

«Πολύ ισορροπημένα λάστιχα, και σε στεγνό και σε βρεγμένο. Πολύ καλός χειρισμός στο στεγνό, νομίζω πως είναι ιδανικό λάστιχο για τους ιδιαίτερους ελληνικούς δρόμους. Το μόνο αρνητικό είναι η μεγαλύτερη κατανάλωση, συγκριτικά με το Hankook Ventus Prime 2 που είχα»
«Ήσυχο λάστιχο. Δείχνει ικανό να διαχειριστεί τα 228 άλογα του αυτοκινήτου μου. Αντικατέστησα κάποια παλιά Firestone Roadhawk και τα Falken δείχνουν πολύ καλύτερα σε άνεση και με λογική πρόσφυση».
 

Σελίδα 1Γιατί πουλάει τόσο το Ziex ZE310 Ecorun λάστιχο της Falken;
Σελίδα 2Falken Ziex ZE310 Ecorun: Τεχνολογίες, τεχνικά χαρακτηριστικά & μετρήσεις
Σελίδα 3Τι λένε για το Falken Ziex ZE310 Ecorun στην Ελλάδα και στον κόσμο;
MONTELA
SUV