Leasing-Μισθώματα Βαρέα Επαγγελματικά
Μηχανή Αναζήτησης
Ως εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής Isuzu στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα διαθέτει προς πώληση, αλλά και θα υποστηρίζει με υπηρεσίες after sales το Izuzu

Ως εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής Isuzu στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα διαθέτει προς πώληση, αλλά και θα υποστηρίζει με υπηρεσίες after sales το Izuzu D-Max.

Tο κάθετο συγκρότημα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στο 5ο χλμ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης.

Tο κάθετο συγκρότημα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στο 5ο χλμ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης.

  • Ως εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής Isuzu στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα διαθέτει προς πώληση, αλλά και θα υποστηρίζει με υπηρεσίες after sales το Izuzu
  • Tο κάθετο συγκρότημα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στο 5ο χλμ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης.

Isuzu D-Max στη Θεσσαλονίκη από τη Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

10.871 Επισκέψεις στο άρθρο (22/11/2021)

Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., αποτελεί πλέον τον εξουσιοδοτημένο έμπορο και επισκευαστή της Isuzu στη Θεσσαλονίκη, στο κάθετο συγκρότημα που βρίσκεται στο 5ο χλμ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης.

Εφεξής, στο κάθετο συγκρότημα που βρίσκεται στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης -στο 5ο χλμ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης- θα μπορούν να προσέλθουν οι επαγγελματίες που ενδιαφέρονται για την αγορά ή επισκευή ενός Isuzu D-Max.


Tο κάθετο συγκρότημα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στο 5ο χλμ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης.

Tο κάθετο συγκρότημα στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, στο 5ο χλμ Θεσσαλονίκης – Κατερίνης.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »

 Το παραπάνω έρχεται στο πλαίσιο μιας νέας εμπορικής συνεργασίας μεταξύ της Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. και της Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Πλέον, ως εξουσιοδοτημένος έμπορος και επισκευαστής Isuzu στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα διαθέτει προς πώληση, αλλά και θα υποστηρίζει με υπηρεσίες after sales το δημοφιλές pickup D-Max, καλύπτοντας στο έπακρο τις ανάγκες των επαγγελματιών.
 
Isuzu D-Max: Δοκιμάζουμε την πλούσια έκδοση «Arena»
 
Σημειώστε, πως στο κάθετο συγκρότημα στο 5ο χλμ της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης, θα μπορέσετε να δείτε από κοντά το Isuzu D-Max. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλέστε στο τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310 751772.
 
Αξίζει να αναφερθεί, πως η Isuzu είναι μια από τις μακροβιότερες ιαπωνικές αυτοκινητοβιομηχανίες και έχει πλούσια ιστορία στα επαγγελματικά οχήματα. Με την τελευταία γενιά του D-Max, η Isuzu προσφέρει ένα άνετο, ασφαλές (5 αστέρια στα Crash Test του Euro NCAP) και τεχνολογικά προηγμένο pickup με μοντέρνο σχεδιασμό.
 
Καταιγισμός διακρίσεων για το νέο Isuzu D-Max (+vids)
 
Το Isuzu D-Max κινείται από τον 1,9 λίτρων πετρελαιοκινητήρα EURO 6d, που αποδίδει 164 PS ισχύος και 360 Nm ροπής, ενώ συνδυάζεται είτε με μηχανικό ή αυτόματο κιβώτιο 6 ταχυτήτων. Διατίθεται σε εκδόσεις καμπίνας Regular, Extended και Double, με πλούσιο εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης, τόσο με κίνηση 4Χ2 όσο και με 4Χ4.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το στο facebook »