Νέο supercar ετοιμάζει η Pagani και μας δελεάζει με teaser-βίντεο

Νέο supercar ετοιμάζει η Pagani και μας δελεάζει με teaser-βίντεο

1.236 Επισκέψεις στο άρθρο (8/2/2024)

- Κάτω από τα σκεπάσματα φαίνεται η γιγάντια αεροτομή και splitter
- Μπορεί να είναι μια ανανεωμένη Huayra R
- Ένας 12κύλινδρος κινητήρας ακούγεται στο βίντεο-teaser

Κάτω από τα σκεπάσματα φαίνεται η γιγάντια αεροτομή και splitter

H Pagani δημοσίευσε στα social media της ένα νέο teaser-βίντεο που δείχνει το «νέο δημιούργημα» της. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο, όλα σκεπασμένα κάτω από ένα γκρίζο πέπλο, τα τι και τα πώς του νέου supercar παραμένουν μυστήριο. Κάτω, όμως, από τα σκεπάσματα το νέο μοντέλο μοιάζει να έχει παρόμοιες γραμμές με την Huayra R: Μια γιγάντια αεροτομή φαίνεται να καταλαμβάνει το πίσω μέρος του αυτοκινήτου και να συνδέεται μέσω ενός κάθετου αεροδυναμικού πτερυγίου με την ράχη του οχήματος. Μπορούμε να διακρίνουμε επίσης, ένα μεγάλο splitter στο μπροστινό μέρος του οχήματος που μοιάζει πιο μυτερό από ποτέ.

Μπορεί να είναι μια ανανεωμένη Huayra R

Το νέο αυτό δημιούργημα δεν μοιάζει να είναι μια νέα έκδοση της Utopia. Αντιθέτως, η διάταξη του προφυλακτήρα όπως φαίνεται, μας κάνει να πιστεύουμε πως πρόκειται για μια ανανεωμένη έκδοση της Huayra R, η οποία ήταν αγωνιστικό μοντέλο. Φυσικά θα μπορούσε να είναι και μια ολοκαίνουργια δημιουργία βασισμένη στην Huayra R.
 

Ένας 12κύλινδρος κινητήρας ακούγεται στο βίντεο-teaser

Πάντως η αγωνιστική φύση του νέου αυτοκινήτου δεν φαίνεται μόνο από την κατασκευή του, αλλά και από τον τρόπο που η Pagani αποφάσισε να το αναδείξει. Στο μικρό teaser-βίντεο, η Pagani έδειξε μια σειρά από αγωνιστικές πίστες ανά την υφήλιο, την Circuit de Barcelona-Catalunya  για παράδειγμα, ή την Yas Marina Circuit ενώ από πίσω έπαιζε ο ήχος ενός 12κύλινδρου κινητήρα... Η Huayra R είχε πρωτοπαρουσιαστεί τον Μάρτιο του 2021. Είχε έναν ατμοσφαιρικό V12 που προσέφερε 850 άλογα. Μένει, λοιπόν να δούμε αν η Pagani θα βελτιώσει αυτές τις επιδόσεις ή αν έχει κάτι άλλο κατά νου για το νέο της supercar.

MORIAKOS CORAL GAS
ΜΟΤΟ