Η Unplugged Performance «τουμπάνιασε» το Tesla Model 3 Performance

3.258 Επισκέψεις στο άρθρο (10/5/2024)
Η Unplugged Performance «τουμπάνιασε» το Tesla Model 3 Performance
3 Φωτογραφίες »

- Πλήρες ανθρακονημάτινο κιτ αμαξώματος.
- Ξεχωρίζει η αεροτομή στο πίσω μέρος.
- Περίπου 7.000 ευρώ το κόστος του.
- Τα εξαρτήματα μπορούν να παραγγελθούν ως πλήρες κιτ ή μεμονωμένα.

Πλήρες ανθρακονημάτινο κιτ αμαξώματος

Λίγες ημέρες αφότου η Tesla αποκάλυψε το ανανεωμένο Tesla Model 3 Performance, η εταιρεία βελτιώσεων Unplugged Performance προχώρησε με τη σειρά της στην παρουσίαση ενός νέου, τολμηρού κιτ αμαξώματος από ανθρακονήματα. Το νέο κιτ κάνει πιο σκληροπυρηνική την εμφάνιση του φρεσκαρισμένου ηλεκτρικού, ταιριάζοντας έτσι περισσότερο με την ισχύ 460 ίππων που φέρνει μαζί του.

Ξεχωρίζει η αεροτομή στο πίσω μέρος

Οι αλλαγές ξεκινούν από το μπροστινό μέρος εκεί όπου η Unplugged Performance έχει σχεδιάσει ένα νέο σπλίτερ, νέα γρίλια και πρόσθετα αεροδυναμικά στοιχεία που βρίσκονται πάνω από τις μικρές μπροστινές εισαγωγές αέρα του αυτοκινήτου. Αυτές οι τροποποιήσεις κάνουν το Model 3 Performance να φαίνεται πολύ πιο επιθετικό και έχουν το πρόσθετο πλεονέκτημα της αύξησης της κάθετης δύναμης, σύμφωνα με την εταιρεία. Όλα τα παραπάνω είναι κατασκευασμένα από ίνες άνθρακα. Τα μέρη από ανθρακονήματα συνεχίζονται κατά μήκος των πλαϊνών πλευρών και συγκεκριμένα στα μαρσπιέ, ενώ πίσω μέρος βρίσκεται μία μεγάλη αεροτομή, όπως και ένας διαχυτής κατασκευασμένος ειδικά για τις ανάγκες του μοντέλου.

Περίπου 7.000 ευρώ το κόστος του

Η Unplugged Performance προσφέρει τη δυνατότητα στους ενδιαφερόμενους να παραγγείλουν όλα τα εξαρτήματα ξεχωριστά ή μαζί ως πλήρες σετ. Στη δεύτερη περίπτωση το κόστος απόκτησης ανέρχεται σε 7.430 δολάρια, δηλαδή περίπου 6.890 ευρώ. Οι παραγγελίες ξεκίνησαν, ενώ οι αποστολές των εξαρτημάτων αναμένονται από το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

460 άλογα και αυτονομία 528 χλμ.

Κλείνοντας, να θυμίσουμε πως το ηλεκτρικό κινητήριο σύνολο του Model 3 αποδίδει 460 άλογα (510 άλογα στην αμερικανική αγορά) και δίνει την απαραίτητη ισχύ στο αυτοκίνητο ώστε να πετυχαίνει το 0-100 χλμ./ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα και μέγιστη τελική ταχύτητα 262 χλμ./ώρα. Η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 75 kWh και η ηλεκτρική του αυτονομία φτάνει τα 528 χιλιόμετρα.

BLINK GIORTAZEI
ΜΟΤΟ