Το νέο κατάστημα της Carglass βρίσκεται στην οδό Φραντζή 76 στον Νέο Κόσμο και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-17:00 και Σάββατο 8:00-14:00.

Νέο κατάστημα της Carglass στον Νέο Κόσμο

Ημερομηνία δημοσίευσης: 24/9/2014

Η Carglass εντάσσει στο δυναμικό της ένα ακόμη κατάστημα στον Νέο Κόσμο, εξυπηρετώντας τους πελάτες της ευρύτερης περιοχής στην επισκευή και αποκατάσταση κρυστάλλων αυτοκινήτου.

 

Το νέο εταιρικό κατάστημα της
Carglass -που αποτελεί το 24ο στο πανελλαδικό της δίκτυο και το 10ο στην Αττική- βρίσκεται σε κεντρικό σημείο του Νέου Κόσμου και συγκεκριμένα στην οδό Φραντζή 76 και λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή 8:00-17:00 και Σάββατο 8:00-14:00.

Στις εν λόγω εγκαταστάσεις της εταιρείας θα μπορούν οι πελάτες της Carglass να επισκευάζουν περιστατικά θραύσης κρυστάλλων αυτοκινήτου, με χρήση της αποκλειστικής και πιστοποιημένης μεθόδου επισκευής Glass Medic αλλά και να τοποθετούν γνήσια κρύσταλλα (OEM) με Πιστοποιητικό Γνησιότητας, και εγγύηση εφ όρου ζωής.

Παράλληλα, παρέχονται και όλες οι επιπλέον υπηρεσίες της Carglass όπως αντικατάσταση υαλοκαθαριστήρων, αντικατάσταση μηχανισμών πλαϊνών παραθύρων (γρύλλοι), τοποθέτηση μεμβρανών (αντηλιακές/ασφαλείας) και ξεθάμπωμα φαναριών.

Να σημειωθεί τέλος ότι η Carglass είναι πιστοποιημένη με ISO 9001:2008, το οποίο αποτυπώνει την ποιότητα των εργασιών της και την άρτια εξυπηρέτηση των πελατών της.

 

Τελευταία νέα