Οι ασφαλισμένοι στην ΑΧΑ έχουν τη δυνατότητα να επισκευάζουν το όχημά τους στα συμβεβλημένα με την εταιρεία συνεργεία, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν επί τόπου.

«Ευέλικτη» ασφάλιση Ι.Χ. από την ΑΧΑ

Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/11/2014

Η ΑΧΑ ξεκινά τη νέα της διαφημιστική καμπάνια με κεντρικό θέμα την «ευελιξία» που προσφέρουν οι καλύψεις της εταιρείας, αναφορικά με την ασφάλιση αυτοκινήτου.

 

Σύμφωνα με την ΑΧΑ, μέσω των ασφαλιστικών προγραμμάτων της εταιρείας ο πελάτης αγοράζει αυτό που έχει ανάγκη από την απλή αστική ευθύνη (όπως προβλέπεται από το νόμο) μέχρι τη μεικτή ασφάλιση για την πλήρη κάλυψη του περιουσιακού του στοιχείου, εκταμιεύοντας το χρηματικό ποσό που επιθυμεί.

Η
ΑΧΑ σε αυτό το πλαίσιο δημιούργησε μια διαφημιστική καμπάνια, στην οποία ενημερώνει τους υποψήφιους πελάτες της ότι οι ασφαλισμένοι έχουν τη δυνατότητα να επισκευάζουν το όχημά τους στα συμβεβλημένα με την εταιρεία συνεργεία, χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν επί τόπου, αφού το κόστος επισκευής καλύπτεται απευθείας από την ΑΧΑ.

Τέλος, στην εν λόγω διαφήμιση γίνεται αναφορά στον ρόλο του ασφαλιστικού συμβούλου της ΑΧΑ, ο οποίος μπορεί να τους ενημερώσει και να τους συμβουλεύσει για τα προγράμματα ασφάλισης που προσφέρει η εταιρεία.

 

Τελευταία νέα