Έξτρα υπηρεσίες στην ασφάλιση αυτοκινήτου

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/7/2013

Στην ασφαλιστική αγορά, εκτός από εκπτώσεις και προσφορές, ορισμένες εταιρείες παρέχουν επιπρόσθετες υπηρεσίες, οι οποίες αποτελούν ένα σημαντικό δέλεαρ για κάποιον που αναζητά ασφαλιστική εταιρεία.

 

Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές μέσα από τη συγκεκριμένη στήλη, τη δεδομένη χρονική στιγμή, σχεδόν όλες οι ασφαλιστικές εταιρείες έχουν ρίξει τις τιμές και εφαρμόζουν παράλληλα αρκετά μεγάλες εκπτώσεις. Ωστόσο, σε ορισμένες περιπτώσεις προσφέρονται στους ασφαλισμένους και έξτρα παροχές στα βασικά πακέτα που μπορούν να αποτελέσουν έναν ισχυρό κίνητρο για ασφάλιση. Ας δούμε ορισμένες από τις έξτρα παροχές, τις οποίες προσφέρουν 4 ασφαλιστικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην ελληνική αγορά.


Αllianz: Η Allianz εισάγει μια νέα πρωτοποριακή υπηρεσία στην ασφάλιση αυτοκινήτου, την Secure Drive. Πρόκειται για μια νέα υπηρεσία βοήθειας για το αυτοκίνητο και τους επιβαίνοντες με χρήση προηγμένων τεχνολογιών, όπως είναι ο εντοπισμός μέσω δορυφόρου, οι αισθητήρες εκτάκτου ανάγκης και η φωνητική επικοινωνία με το κέντρο επιχειρήσεων Allianz Assistance.

AΙG: Διαθέτει την υπηρεσία easy repair με την οποία ο κάθε πελάτης μπορεί να επισκευάσει άμεσα το αυτοκίνητό του, μέσα από ένα επιλεγμένο δίκτυο συνεργείων-συνεργατών της εταιρείας.

GROUPAMA ΦΟΙΝΙΞ: Παρέχει δωρεάν κάρτα υγείας για εκπτώσεις σε ιατρικές εξετάσεις, με την οποία ο κάθε ασφαλισμένος μπορεί να ωφεληθεί αρκετά.

Υδρόγειος: Είναι η μοναδική ασφαλιστική εταιρεία που καλύπτει τις ζημιές στους αερόσακους για ποσά έως 1.200 ευρώ, από το βασικό πακέτο ασφάλισης.


Με βάση τα παραπάνω, εάν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης ασφαλιστικής εταιρείας, εκτός από την τιμή που θα σας προτείνουν, μελετήστε συνολικά τους όρους ασφάλισης, ώστε να αποσπάσετε τα μεγαλύτερα δυνατά οφέλη και όχι μόνο την τσέπη σας. 

 

Τελευταία νέα