Carglass: Αμεση και εγγυημένη αντικατάσταση

Ημερομηνία δημοσίευσης: 17/6/2013

Η εταιρεία Carglass διαθέτει ένα μεγάλο πανελλαδικό δίκτυο επισκευής κρυστάλλων, μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκαταστήσουν οποιαδήποτε ζημιά και φυσικά με την απαραίτητη εγγύηση.

 
Όπως έχουμε τονίσει αρκετές φορές, η υπηρεσία της θραύσης κρυστάλλων είναι αρκετά σημαντική, καθώς με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να πληρώσουμε από την τσέπη κάποια ζημιά που προήλθε από απόπειρα κλοπής ή από οποιαδήποτε άλλη αιτία. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο ασφαλισμένος καλείται να αποκαταστήσει τη ζημιά με τη βοήθεια των εταιρειών που δραστηριοποιούνται στο χώρο της επισκευής κρυστάλλων. Φυσικά, η εταιρεία που θα επιλέξουμε για την αντικατάσταση ή την επισκευή των κρυστάλλων του αυτοκινήτου μας παίζει σημαντικό ρόλο, τόσο για την ποιότητα των εργασιών, οι οποίες θα γίνουν όσο για την καλύτερη εξυπηρέτηση μας.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα, η εταιρεία Carglass προσφέρει όλα όσα μπορεί να απαιτεί-χρειάζεται ο ασφαλισμένος μετά από κάποια ζημιά στο αυτοκίνητό του. Η Carglass λειτουργεί στην ελληνική αγορά από τον Απρίλιο του 2001 και αποτελεί μέλος της πολυεθνικής εταιρείας Belron, διαθέτει δε πανελλαδικά 19 καταστήματα, κινητές μονάδες, αλλά και 90 εξουσιοδοτημένους συνεργάτες, στους οποίους μπορούμε να απολαμβάνουμε όλο το εύρος των υπηρεσιών της Carglass, όπως:

ΔΩΡΕΑΝ εξυπηρέτηση μέσω κινητών μονάδων στο χώρο επιλογής τους

ΔΩΡΕΑΝ υπηρεσία αντικατάστασης πλαϊνών κρυστάλλων με Plexi glass για έκτακτα περιστατικά

Πιστοποιημένη επισκευή εμπρόσθιων κρυστάλλων

Πιστοποίηση εργασιών (ISO 9001) με εγγύηση εφ όρου ζωής

24ωρη Τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών, 7 ημέρες την εβδομάδα (801 11 36136 από σταθερό ή 210 5311409 από κινητό)

Ραντεβού on-line στο www.carglass.gr, είτε μέσω smartphone και εφαρμογής iPhone και Android


ΔΩΡΕΑΝ επισκευή χτυπημένου εμπρόσθιου παρμπρίζ: Εάν το ασφαλιστήριο συμβόλαιο του αυτοκινήτου μας περιλαμβάνει κάλυψη για θραύση κρυστάλλων, τότε η επισκευή του χτυπημένου παρμπρίζ γίνεται δωρέαν– χωρίς περαιτέρω επιβαρύνσεις και χωρίς να επηρεάζει το bonus malus. Εάν χρειαζόμαστε βοήθεια, για τον διακανονισμό ζημιάς με την ασφαλιστική μας εταιρεία, η Carglass μπορεί να μεσολοβήσει προς αυτή την κατεύθυνση. 

Επισκευή σπασίματος παρμπρίζ: Οι γρατζουνιές και τα σπασίματα των κρυστάλλων δεν επισκευάζονται. Εάν για οποιαδήποτε λόγο θέλουμε τη γνώμη κάποιου ειδικού, τότε η Carglass μπορεί να μας προσφέρει την οποιαδήποτε συμβουλή ( 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα στο 211-12 08 137)

Επισκευή γρατζουνιών παρμπρίζ: Εάν το παρμπρίζ του αυτοκινήτου μας είναι γρατζουνισμένο- ακόμα και αν η ζημιά φαίνεται μικρή – μπορεί να χρειάζεται αντικατάσταση. Ανεξαρτήτου της ζημιάς, η οποία προκλήθηκε στο παρμπρίζ μας (γρατζουνιά, ράγισμα, χτύπημα ή σπάσιμο), είναι σημαντικό να επισκευαστεί ή να αντικατασταθεί, ώστε να αποφευχθεί κάθε κίνδυνος που μπορεί να διατρέχουμε εμείς ή οι συνεπιβάτες μας.

 

Τελευταία νέα