Πακέτα που συνδυάζουν αυτοκίνητο, υγεία και κατοικία

Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/6/2013

Οι προσφορές που μπορεί να βρει κάποιος στην αγορά, επεκτείνονται πλέον και στον ασφαλιστικό τομέα, όπου μπορεί να συνδυάσει την κάλυψη του αυτοκινήτου του με κάποιο συμβόλαιο κατοικίας ή υγείας που ενδεχομένως να έχει.

 
Τη συγκεκριμένη περίοδο, η ασφάλιση αυτοκινήτου είναι πιο προσιτή από ποτέ άλλοτε, καθώς οι ασφαλιστικές έχουν μειώσει αρκετά τις τιμές τους και παράλληλα πραγματοποιούν μεγάλες προσφορές. Έτσι, μπορεί κάποιος να ασφαλίσει το αυτοκίνητό του σε τιμές που διαμορφώνονται ακόμη και κάτω από τα 100 ευρώ το εξάμηνο. 

Επίσης, το τελευταίο διάστημα ενισχύεται η τάση στην ασφαλιστική αγορά, όπου μπορεί κάποιος να μεταφέρει όλα τα ασφαλιστικά συμβόλαια που διαθέτει (αυτοκίνητου, υγείας, κατοικίας) σε μια εταιρεία και να κερδίσει μεγάλες εκπτώσεις αλλά και χρόνο. Επομένως, κρίνεται σκόπιμο, εάν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης ασφαλιστικής εταιρείας, να λάβετε όσο το δυνατό περισσότερες προσφορές και να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις εκπτώσεις που ισχύουν. Με αυτό τον τρόπο, θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε τους όρους και τις τιμές, ώστε να γλιτώσετε το μεγαλύτερο δυνατό ποσό.

Τα οφέλη από τη συγκέντρωση συμβολαίων σε μια εταιρεία


Δίνονται μεγάλες εκπτώσεις και έτσι, το ετήσιο κόστος ασφάλισης μπορεί να μειωθεί κατά ένα μεγάλο ποσοστό 

Ξενοιάζεις από χρονοβόρες διαδικασίες καθώς έχεις να κάνεις μόνο με μια εταιρεία 

Μπορείς να έχεις καλύτερο έλεγχο και εικόνα για τις καλύψεις σου και ανά πάσα στιγμή να αναπροσαρμόσεις κάτι, ανάλογα με τις ανάγκες σου


Συνδυασμός συμβολαίων από 150 ευρώ το 6μηνο

Σε ένα περιβάλλον έντονου ανταγωνισμού, πολλές εταιρείες προσθέτουν αξία στα ασφαλιστήρια συμβόλαια που προσφέρουν εφαρμόζοντας προσφορές αλλά και δελεαστικά συνδυαστικά πακέτα ασφάλισης. Δηλαδή, μπορείτε να συνδυάσετε την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας και της κατοικίας σας σε τιμές που ξεκινούν ακόμη και λίγο πάνω από τα 150 ευρώ το εξάμηνο. Ανάλογα με την εταιρεία και το συνδυασμό ασφαλιστηρίων που θα επιλέξετε, θα λάβετε έκπτωση είτε συνολικά για το εξαμηνιαίο κόστος της ασφάλισης (αυτοκίνητο, υγεία, κατοικία) είτε για κάθε συμβόλαιο ξεχωριστά. 

Από την έρευνα που πραγματοποιήσαμε στα ασφαλιστικά προγράμματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, το ποσοστό των εκπτώσεων που μπορεί να λάβει κάποιος ξεπερνά ακόμη και το 20%. Φυσικά, το ότι ισχύουν χαμηλές τιμές σε καμία περίπτωση δεν συνεπάγεται ότι, ο καταναλωτής είναι αναγκασμένος να επιλέξει «φτωχές» παροχές στις καλύψεις του. Και αυτό, γιατί οι εκπτώσεις ισχύουν, όποιες καλύψεις ή παροχές κι αν επιλέξει ο ασφαλισμένος.


Περίοδος εκπτώσεων και παροχών

Ειδικά για την ασφάλιση αυτοκινήτου, τη συγκεκριμένη εποχή, οι τιμές που ισχύουν είναι αρκετά ελκυστικές και στην τιμή του βασικού πακέτου δίνονται δώρο ορισμένες προαιρετικές καλύψεις όπως είναι η οδική βοήθεια, η θραύση κρυστάλλων κ.α.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι τα προγράμματα ασφάλισης αυτοκινήτου ΜΙΝΕΤΤΑ ΑΣΦΑΛΩΣ ΟΔΗΓΕΙΝ όπου δίνονται εκπτώσεις που φτάνουν το 30%.

Σε άτομα από 35 έως 60 ετών, έκπτωση 5%.

Αν έχετε 2, ή περισσότερα οχήματα ασφαλισμένα, παρέχεται έκπτωση έως και 10%.

Σε ένστολους προσφέρεται έκπτωση 10%.

Σε οδηγούς, οι οποίοι δεν εμπλέκονται συχνά σε ατυχήματα, η έκπτωση μπορεί να φτάσει ακόμη και στο 30%.

Επίσης ακόμη μια εταιρεία που προσφέρει ασφάλιση αυτοκινήτου σε ελκυστικές τιμές είναι η Συνεταιριστική, στο βασικό πακέτο της οποίας συμπεριλαμβάνονται έξτρα καλύψεις -πέρα από τις υποχρεωτικές- όπως προσωπικό ατύχημα οδηγού, νομική προστασία και προστασία του bonus-malus. Επίσης, η Συνεταιριστική προσφέρει ασφάλισης κατοικίας από μόλις 55 ευρώ το χρόνο συμπεριλαμβάνοντας στο βασικό πακέτο όλα όσα χρειάζεται ο ασφαλισμένος. Όλα τα πακέτα ασφάλισης κατοικίας της εταιρείας περιλαμβάνουν εντελώς δωρεάν τις εξής καλύψεις:

Κάλυψη εξόδων πυρόσβεσης και περιορισμού της ζημιάς.

Κάλυψη εξόδων έκδοσης αδειών, μελετών, μηχανικών, αρχιτεκτόνων.

Ασφάλιση σε Αξία Αντικατάστασης (καινούργιου) για την οικοδομή.

Κάλυψη εξόδων καθαιρέσεων, κατεδαφίσεων και απομάκρυνσης ερειπίων (έως το 5% της ασφαλιζόμενης αξίας).

Κάλυψη περιεχομένου στην προσωρινή διεύθυνση.

Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή των ασφαλιζόμενων κεφαλαίων.

Δωρεάν προστασία από τη διακύμανση του πληθωρισμού κατά τη διάρκεια ισχύος της ασφάλισης.

 

Τελευταία νέα