Η «International Life» ασφαλιστική δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.inlife.gr, με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Νέο site για την «International Life»

Ημερομηνία δημοσίευσης: 1/8/2013

Η ασφαλιστική «International Life» εγκαινίασε ένα νέο site στο internet, το www.inlife.gr, για ευκολότερη και πιο άμεση επικοινωνία με τους πελάτες και συνεργάτες της.

 

Η «International Life» ασφαλιστική εταιρεία δημιούργησε μια νέα ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.inlife.gr, με γνώμονα την αμεσότερη και καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών και την πιο ολοκληρωμένη επικοινωνία των συνεργατών της.

Το νέο site λοιπόν ανασχεδιάστηκε σε περιεχόμενο, εικαστική απεικόνιση, ευκολία χρήσης και τεχνολογική υποδομή, ώστε να προβάλλονται καλύτερα οι άξονες δράσεις της εταιρείας, η ποιότητα των υπηρεσιών της, με φιλικότητα προς τον χρήστη.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος ιστότοπος απευθύνεται στους καταναλωτές, τους συνεργάτες και τα δίκτυα πωλήσεων της «International Life» και αποτελεί την πύλη ενημέρωσης για κάθε ενδιαφερόμενο.

Εξάλλου, ιδιαίτερη έμφαση έχει δοθεί στα προϊόντα, τα οποία υπάρχουν στην κεντρική σελίδα, ταξινομημένα σε 3 βασικές κατηγορίες, οικονομικά προϊόντα για ιδιώτες, προϊόντα ολοκληρωμένης προστασίας για ιδιώτες και προϊόντα για επιχειρήσεις. Η δομή, η οποία επιλέχθηκε παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις κατηγορίες πελατών, βοηθώντας τον επισκέπτη να επιλέξει ασφαλιστικό πρόγραμμα ανάλογα με τις ανάγκες του.

Επίσης, οι επισκέπτες έχουν πρόσβαση στο σύστημα Inlife Web System, μέσω του οποίου εκτελούν πλήρως όλες τις εργασίες τους, ενώ έχει δοθεί βάρος και στη διαδραστικότητα, μέσω της δυνατότητας για καθημερινή online επικοινωνία, όπως επίσης και της διασύνδεσης με τα social media networks.

 

Τελευταία νέα