Oι Τ. Ηλιακόπουλος, Direct Business Manager, Κ. Κατσιμπόκης, Head of Digital Marketing και Λ. Γερασίμου, υποδιευθυντής Marketing της Interamerican παραλαμβάνουν το βραβείο από τον Γρ. Αντωνιάδη.

Διάκριση για την Anytime της Interamerican

Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/10/2013

Το βραβείο ανάπτυξης νέων υπηρεσιών και αγορών, στα φετινά Marketing Excellence Awards, απέσπασε η Interamerican για την υπηρεσία της, Anytime Insurance Online σε ειδική εκδήλωση.

 

Στο διαγωνισμό των Marketing Excellence Awards 2013 η Interamerican διακρίθηκε για την online ασφάλιση της Anytime. Στην ειδική εκδήλωση, που οργάνωσε το ΕΙΜ της Ελληνικής Εταιρείας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ) στις 8 Οκτωβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, το βραβείο για την εταιρεία παρέλαβαν οι Τ. Ηλιακόπουλος, Direct Business Manager, Κ. Κατσιμπόκης, Head of Digital Marketing και Λ. Γερασίμου, υποδιευθυντής Marketing της Interamerican.

Επισημαίνεται ότι φέτος οι υποψηφιότητες για τα βραβεία στις 6 κατηγορίες έφθασαν τις 101 από 61 εταιρείες. Στη διαδικασία αξιολόγησης, που ακολουθεί αυστηρά πλαίσια, συμμετείχαν 25 αξιολογητές – ακαδημαϊκοί, εκπρόσωποι θεσμικών φορέων και ανώτατα, έγκριτα στελέχη της αγοράς.

Εξάλλου, αξίζει να σημειωθεί ότι η Interamerican, με την Anytime προσφέρει αμεσότητα στη σχέση εταιρείας – ασφαλισμένου, απλοποιημένα ασφαλιστικά προγράμματα και χρήση ποικίλων ψηφιακών εφαρμογών της τεχνολογίας, που ελαχιστοποιούν τους χρόνους στη διαδικασία ασφάλισης. Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι η Anytime υποστηρίζει τιμολογιακά το «value for money». 

 

Τελευταία νέα