Σε εφαρμογή της προπληρωμής ασφαλίστρων εισέρχεται και η ΑΤΕ, σε συνδυασμό με νέες υπηρεσίες on line εξυπηρέτησης.

Στην προπληρωμή ασφαλίστρων και η ATE

Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2014

Μετά την Εθνική και η ATE Ασφαλιστική επιβεβαίωσε την εφαρμογή των διατάξεων της ΤτΕ, όσον αφορά την προπληρωμή των ασφαλιστικών συμβολαίων.

 

Με ειδικές συναντήσεις, η ΑΤΕ Ασφαλιστική ολοκλήρωσε την ενημέρωση του Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών της, σχετικά με την εναρμόνιση της εταιρείας προς τις Πράξεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος, που αφορούν την προπληρωμή από τους ασφαλισμένους των συμβολαίων τους. 

Ειδικότερα, στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε πανελλαδικό επίπεδο, ο Διευθυντής Πωλήσεων Δικτύου Ανεξάρτητων Συνεργατών κος Α. Παπαδόπουλος είχε το συντονισμό των συζητήσεων, σε συνεργασία με τους κ. Α. Γιαννακόπουλο, Διευθυντή Κλάδου Αυτοκινήτων και Α. Ζόρλα, Σύμβουλο Διοίκησης, ενώ όλοι μαζί παρουσίασαν αναλυτικά στους συμμετέχοντες τον νέο τρόπο λειτουργίας της ATE. 

Πιο συγκεκριμένα οι παραπάνω ομιλητές επικεντρώθηκαν στα εξής: 

1. Το νέο τρόπο λειτουργίας σύμφωνα με όσα ορίζονται στις Πράξεις της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος και το νέο κανονιστικό πλαίσιο που ισχύει από 1/1/2014, ώστε να διασφαλίζεται η προεξόφληση των ασφαλίστρων. 

2. Τις πρακτικές αξιοποίησης της Νέας Υπηρεσίας «Αμεση Εκτύπωση Συμβολαίων», που επιτρέπει τη διαχείριση και παρακολούθηση της εξόφλησης των ασφαλιστικών παραστατικών. 

3. Τις νέες υπηρεσίες είσπραξης ασφαλίστρων, με ιδιαίτερη έμφαση στην αξιοποίηση της υπηρεσίας «Αμεση Πληρωμή Ασφαλίστρων», που επιτρέπει την εξόφληση των ασφαλιστικών παραστατικών, σε πραγματικό χρόνο, με τη χρήση όλων των Καρτών (χρεωστικές, προπληρωμένες, πιστωτικές) VISA ή Mastercard όλων των Τραπεζών.

 

Τελευταία νέα