Η INTERAMERICAN κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου κατέβαλε στον κλάδο αυτοκινήτου 40,5 εκατ. ευρώ σε 36.537 περιπτώσεις.

163,6 εκατ. ευρώ πληρωμές από την INTERAMERICAN το 2014

Ημερομηνία δημοσίευσης: 16/9/2014

Τα 163,6 εκατ. ευρώ έφτασαν οι αποζημιώσεις που κατέβαλε η INTERAMERICAN προς τους ασφαλισμένους της κατά το πρώτο 8μηνο του έτους, με τα 40,5 εκατ. ευρώ να αφορούν τον Κλάδο Αυτοκινήτου.

 

Η εταιρεία έχει καταβάλει κατά το πρώτο οκτάμηνο του έτους συνολικά 163,6 εκατ. ευρώ σε 199.123 περιπτώσεις. Πέρυσι, κατά το αντίστοιχο χρονικό διάστημα η
INTERAMERICAN είχε πληρώσει 185 εκατ. ευρώ. Επίσης, η INTERAMERICAN κατά το διάστημα Ιανουαρίου – Αυγούστου κατέβαλε στον κλάδο αυτοκινήτου 40,5 εκατ. ευρώ σε 36.537 περιπτώσεις. Επίσης, στον κλάδο ζωής η εταιρεία κατέβαλε 70,1 εκατ. ευρώ στους δικαιούχους.

Μάλιστα, όπως τονίζεται από στελέχη της INTERAMERICAN, η αυτοματοποίηση στις διαδικασίες και οι τεχνολογικές εφαρμογές έχουν ως αποτέλεσμα τη βελτίωση των χρόνων αποζημίωσης προς τους ασφαλισμένους και δικαιούχους και την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, ιδιαίτερα στους κλάδους αυτοκινήτου και υγείας.

Αξίζει επιπλέον να σημειωθεί ότι η INTERAMERICAN υποστηρίζει την πελατοκεντρική πολιτική της με το σύστημα παρακολούθησης Service Level Agreements (πλαισίου δέσμευσης), έχοντας ελαχιστοποιήσει τον χρόνο ανταπόκρισης των υπηρεσιών της, αναφορικά με την έκδοση συμβολαίων, ενώ από τις αρχές του έτους εφαρμόζει το σύστημα ποιοτικού ελέγχου των υπηρεσιών εξυπηρέτησης (NPS Tracking).

 

Τελευταία νέα