Η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN επενέβη σε περίπου 1.500 περιστατικά, που αφορούσαν τις πρόσφατες πλημμύρες στην Αττική.

Αποζημίωση της INTERAMERICAN για τις πλημμύρες

Ημερομηνία δημοσίευσης: 5/11/2014

Η INTERAMERICAN κατέβαλε άμεσα αποζημιώσεις στους πληγέντες από τις πλημμύρες της Αττικής, ενώ το συνολικό κόστος των ζημιών ανήλθε στα 1,53 εκατ. ευρώ.

 

Η INTERAMERICAN δέχτηκε 352 αναγγελίες ζημιών στην Αττική οι οποίες αφορούσαν σε ζημιές αυτοκινήτων, καταστημάτων - επιχειρήσεων και κατοικιών από τις πρόσφατες πλημμύρες του Οκτωβρίου τις οποίες διεκπεραίωσε άμεσα, αποζημιώνοντας τους πληγέντες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συνολικό κόστος των ζημιών ξεπερνά τα 1,53 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η Οδική Βοήθεια της INTERAMERICAN επενέβη σε περίπου 1.500 περιστατικά, που αφορούσαν τις συγκεκριμένες πλημμύρες.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γιώργος Μαυρέλης, Γενικός Διευθυντής εργασιών της INTERAMERICAN δήλωσε σχετικά: «Η ταχύτατη αποζημίωση των ασφαλισμένων που επλήγησαν, οφείλεται στη συντονισμένη προσπάθεια των ανθρώπων της INTERAMERICAN που εργάζονται στους κλάδους των γενικών ασφαλίσεων, σε συνδυασμό με τα συστήματα δέσμευσης – ελέγχου και τις απλοποιημένες διαδικασίες αναγνώρισης, εκτίμησης και αποζημίωσης που εφαρμόζει η εταιρεία. Σε κάθε περίπτωση, η γρήγορη και αποτελεσματική διαχείριση των περιστατικών ανέδειξε την πελατοκεντρική πολιτική της INTERAMERICAN, τη διαφάνεια και την κοινωνική ευαισθησία της». 

 

Τελευταία νέα