Από την παρουσίαση της INTERAMERICAN, αναφορικά με τις δύο ψηφιακές πλατφόρμες, που έθεσε σε λειτουργία η εταιρεία.

Νέες ψηφιακές εφαρμογές από την INTERAMERICAN

Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/11/2014

Δύο νέες ψηφιακές πλατφόρμες εγκαινίασε η INTERAMERICAN, τις «OnE» & «askme», που αφορούν τις λειτουργίες έκδοσης και αποζημίωσης και του «ηλεκτρονικού γραφείου» αντίστοιχα.

 

Η INTERAMERICAN έχει θέσει σε εφαρμογή δύο ψηφιακές πλατφόρμες, για την εξυπηρέτηση των πελατών της, οι οποίες αφορούν και την Anytime.
Ειδικότερα, η «OnE» είναι μια ενιαία πλατφόρμα για τις λειτουργίες έκδοσης και αποζημίωσης όλων των κλάδων των γενικών ασφαλίσεων, ενώ δημιουργεί τη δυνατότητα ασφάλισης των περιουσιακών στοιχείων κάθε πελάτη με ένα συμβόλαιο, διαχείριση e-services, εύκολη προσφορά νέων προϊόντων που ανταποκρίνονται στον εκσυγχρονισμό των ασφαλιζομένων επιχειρήσεων, στη γραμμή της τυποποίησης και απλοποίησης προϊόντων και υπηρεσιών που ακολουθεί η εταιρεία. Σημειώνεται ότι το έργο «OnE» ολοκληρώθηκε πρόσφατα με την εφαρμογή της μεταφοράς δεδομένων του κλάδου αυτοκινήτου. 

Επίσης, η πλατφόρμα «askme» είναι μια νέα εξελιγμένη έκδοση του «ηλεκτρονικού γραφείου», ανοιχτή στη χρήση 3.700 περίπου συνεργατών πωλήσεων των δικτύων agency και πρακτορειακού, καθώς και των διοικητικών υπαλλήλων, δέχεται περί τις 1.700 επισκέψεις ημερησίως και συγκεντρώνει όλη την πληροφόρηση για τον όμιλο – τους πελάτες - τα προϊόντα – την υποστήριξη – την παραγωγή, ενώ είναι προσβάσιμο για τους συνεργάτες από οποιαδήποτε «έξυπνη» ψηφιακή συσκευή. Το «askme», εκτός από σημείο πληροφόρησης αποτελεί και «πύλη» έκδοσης και πώλησης ασφαλιστηρίων συμβολαίων. 

«Η ταχύτατη μετεξέλιξη της INTERAMERICAN σε ψηφιακή εταιρεία αντανακλά το μέλλον της ασφαλιστικής αγοράς και των διαμεσολαβούντων, επιβεβαιώνοντας τον καινοτόμο χαρακτήρα της εταιρείας» επισημαίνει ο Γιώργος Μαυρέλης, γενικός διευθυντής εργασιών

Ο Γιάννης Καντώρος, γενικός διευθυντής πωλήσεων marketing τονίζει σχετικά ότι «η αλλαγή της συμπεριφοράς του καταναλωτή, η ανάπτυξη του διαδικτύου και των big data analytics, οι αλλαγές βασικών ασφαλιστικών συστημάτων –στις αποζημιώσεις, την εκτίμηση κινδύνων, τις εκδόσεις, την τιμολόγηση κ.λπ.- και το νέο κανονιστικό πλαίσιο του Solvency II βρίσκουν την INTERAMERICAN, με την προχωρημένη χρήση της τεχνολογίας, σε πλεονεκτική θέση ανταγωνιστικά». 

 

Τελευταία νέα